Leicester City v West Ham

Den siste lørdags-kampen finner sted på King power stadium, der Leicester får besøk av Manuell Pelligrini`s West Ham.

Leicester ligger foreløpig på en 11. plass. Det er vel i det sjiktet de fleste trodde kom til å havne før sesongen. Puel sitt mannskap begynner å tilpasse seg filosofien hans. Med en slags 4-2-3-1 formasjon, er det kontringsfotball som står i sentrum.

Det er avhengig av to ting: en playmaker, og en rask spiss. Heldigvis for Leicester besitter de dette i from av James Maddison og Jamie Vardy. De skal sies at de kommer fra to strake tap, men å tape borte mot Arsenal og Everton er ingen skam. Bakover synes jeg Leicester virker sårbare. De fikk vi blant annet prov på i andre omgangen mot Arsenal, da det ikke hang sammen i det hele tatt. På skade-og sykdomsfronten er Vardy sin usikkerhet den klart største nyheten. Han er etter ryktene syk.

Ifølge skade-guruen, Ben Dinnery, så har Jamie Vardy trent med laget, men føler seg ikke bra. Dere får tolke det som dere vil, men jeg tror han starter! Demarai Gray er også usikker.

West Ham startet sesongen forferdelig. Men de har kommet seg noe. De ligger i skrivende stund på en 14.plass Med blant annet en smultring mot Chelsea og seieren mot Manchester United, så trodde mange at det kom til snu– den gang ei! To siste kampene har resultert i tap mot Brigton og Tottenham. Som vi så på i sesonganalysen, var det knyttet store spørsmåltegn til den defensive strukturen hos Pelligrini sine gutter. Starten av sesongen viste at den skepsisen var berettiget. Pendelen svingte feil vei, og 3`ern bak så ustrukturert ut. Løsningen ble å stable opp en klassisk 4-4-2 formasjon. Det har gitt mer balanse i laget.

De nyinnkjøpte spillerne begynner også å vise seg frem.. Her er det verdt å merke seg den nydelige brasilianske driblefanten, Felipe Anderson. Han virker virkelig å være på gang. Men som vi så sist sesongen i serie A, så varierer han noe voldsomt. Den 1.94 cm høye forsvarskjempen, Issa Diop, begynner også å vise seg pengene verdig. Spesielt sist kamp virket han skarp. Den viktigste skade-nyheten er at Andrei Yarmolenko er langtidsskadet. Jeg vil si dette svekker West Ham, men det er ikke krise da det har en grei erstatter i Antonio.

Dette  blir nok en jevn batalje, som begge lag burde få med seg poeng fra. Etter å ha regnet litt på det, så har jeg troen på en del mål i kampen. (Xg osv). Dette avhenger dog veldig av om Vardy spiller heller ikke. Oddsen vi får servert fra Pinnacle sport på over 2.5 mål er 2.03.

Basert på mine beregninger og intuisjon er dette en anelse for høyt. Personlig har jeg investert i denne linjen, da jeg føler meg ganske sikker på at Vardy blir klar. Men om dere skal sette noen kronasjer er helt opp til dere.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds