Liverpool-fans frykter det verste med Robbos skade

Liverpool-manager Jürgen Klopp har ved flere anledninger uttrykt sin frustrasjon over landslagspausene, der han får spillere skadet tilbake.

Denne landslagspausen er ingen unntak.

I kampen mellom Spania og Skottland torsdag måtte skottenes kaptein og Liverpools venstreback gå skadet av etter å ha landet forkjært og med det som så ut som en skadet skulder. Ifølge rapportene så det ut som han fikk skulderen ute av ledd etter en duell med Spania-keeper Unai Simon.

Omfanget av skaden blir nok kjent i løpet av dagen (som på toppen av alt er fredag den trettende), men det kan se ut som Liverpool må klare seg noen uker uten Robbo, som har vært et av lagets mest framtredende spillere så langt denne sesongen.

Dermed åpner muligheten seg for greske Kostas Tsimikas på venstresiden i forsvaret. Grekeren har nylig skrevet under en forlengelse av kontrakten og er en tiltrodd spiller, men med all respekt så er han ikke i nærheten av Robertsons standard.

Liverpools neste kamp er hjemme mot Everton klokken 13:30 lørdag 21. oktober.

Utover dette så ser alle Liverpools spillere å ha kommet seg gjennom de første dagene av landslagspausen uten skader. Måtte det bare vare.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds