Messi på vei til Premier League?

På torsdag ble det gjort klart at superstjerne Lionel Messi og Barcelona ikke vil komme frem til enighet om kontraktsforlengelse. Dermed er Messi fri til å signere for hvilken klubb han vil.

Mange aviser inkludert The Guardian, rapportere at i utgangspunktet var Barcelona og Messi enige om å forlenge kontrakten med fem år, men avtalen falt igjennom etter at klubben ikke kunne imøtekomme lønnsbetingelsene til argentineren. Dette var til tross for at Messi gikk med på å redusere lønnsinntektene.

Selv om Messi skal ha vært innstilt på å forbli Barcelona spiller klarte ikke klubben å rettferdiggjøre en ny avtale.

Dermed er mannen som mange ser på som verdens beste fotballspiller, for alvor ledig på overgangsmarkedet.

Favoritten til å signere Messi skal være PSG, men de er ikke alene om å ønske 34-åringen!

Både Chelsea og Manchester City er aktuelle destinasjoner for Messi. En klubb som Chelsea vil uten tvil se på hvilke muligheter de har for å overtale han til å flytte til London. Ifølge Express, er Chelsea eier Roman Abramovich veldig interessert i å få ikledd Messi Chelsea drakten.

Samtidig har City lenge jaktet på argentineren og man må tro at de kommer til å gjøre et iherdig forsøk på å få han til Etihad Stadium. Likevel, City har allerede signert Jack Grealish fra Aston Villa og jobber også med å kjøpe Harry Kane fra Tottenham. Derfor er det usikkert over hvor hardt klubben vil jobbe for å signere Messi.

Det kan hende at andre klubber vil komme på banen, men for øyeblikket er det først og fremst franske PSG sammen med City og Chelsea som virker mest aktuelle for å signere Messi.

Det skal bli svært spennende og interessant å se hvordan dette utvikler seg. Mange tilhengere av engelsk fotball vil juble opp i taket, hvis Messi kommer til Premier League.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds