Når man våkner opp til rykter om Mbappe…

Dagen i dag har vært fin for alle Liverpool-supportere.

Da jeg slo opp øynene i dag gjorde jeg det jeg gjør alle andre dager. Jeg går på mobilen og søker på diverse nettsteder med mer eller mindre troverdige overgangsrykter på fotball.

Jeg stoppet ved spesielt ett rykte.

“Kylian Mbappe er i forhandlinger med Liverpool om et lån”.

Det var Sky som fortalte dette og diverse engelske aviser hadde også nyhetene på sine sportssider, Sunday Mirror blant annet.

Mbappe? Liverpool? What?!!?

Liverpool linkes til omtrent alle toppspillere i løpet av et langt overgangsvindu, men dette var noe helt eget. Paris Saint Germains skatt, som ønsker seg bort. Som først ville spille for PSG, så for Real Madrid og som så sa et klart nei til et astronomisk tilbud fra Saudi-Arabia.

Godt angrep

Liverpool har mange gode angrepsspillere; Nunez har gjort det godt i preseason og foran er både Jota, Luis Diaz, Jota og Gakpo. Men man sier vel ikke nei til en mulighet for å signere Mbappe, som er en av de største garantistene for mål i dagens fotball?

Nei, det gjør man ikke.

Så får vi vente og se om hva som ligger i dette og om drømmelånet kan bli noe av. Det er kanskje et bedre tips om franskmannen havner i Real Madrid eller Bayern München.

God preseason

Søndagen hadde mer å by for.

Liverpool er i Singapore på preseason og rundspilte Leicester City søndag formiddag. Kampen endte 4-0 etter mål av Nunez, Clark, Jota og Doak.

Kampene i årets preseason har vist at laget er godt i rute. MacAllister er i ferd med å finne formen, Nunez likeså. Sistnevnte har scoret i alle kampene i preseason så langt. Szoboszlai har funnet seg vel til rette og unggutter som Doak og Clark har vist stor framgang. Det er knappe to uker til sesongstart og Liverpool virker å være godt i rute.

De tyske lagene Bayern München (i Singapore 2. august) og SV Darmstadt 98 (på Anfield, mandag 7. august), før laget reiser til London og første ligaoppgjør på Stamford Bridge søndag 13. august klokken 17:30.

Det er fire uker til av overgangsvinduet, mange flere rykter å ta stilling til. Blant annet til Mbappe. Det som er helt sikkert er at Liverpool må ha inn en defensiv midtbanespiller og enten en midtstopper eller en høyreback inn. Så får en av verdens beste spisser på et innlån rett og slett bli et bonus. Den som lever får se. Sesongen begynner om knappe to uker, overgangsvinduet til neste månedsskifte.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds