NM i Oddstipping – er du norges beste oddsspiller?

Nå skal Coolbet finne landets beste oddsspiller for 2020. Frode Toft er regjerende mester, og hvordan han vant kan du lese om HER

Nordmenn er som kjent knallgode til å spille på oddsen, men hvem er egentlig best? Det skal vi nå finne ut.

Hvordan blir du norges beste oddsspiller?

NM i odds går over 5 uker, og det er om å ha den høyeste vinneroddsen totalt sett når man plusser sammen NM-spillene over de fem ukene. Du kan velge mellom 1, 2 og 3 kamper på ditt dagsspill – og det står forklart lengre ned hvilke ligaer som gjelder i NM-konkurransen.

Minimum innsats er 100 kroner, maksimum er 300. Men det er kun vinneroddsen som teller i sammendraget, ikke størrelsen på gevinst.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill må være avgjort/ferdigspilt innenfor denne perioden. Du velger selv når du spiller og hvilke kamper i henhold til regelverket.


EKSEMPEL

Slik fortsetter det til UKE 5 er ferdig og vi har en vinner av NM!

Du kan kun sette ett spill per dag, så velg ditt spill med omhu. Oddsen adderes for hver vunnede kupong.

– UKE 1 DAG 1:

ODDS 2.55 I SAMMENLAGT

100 kr singelspill på NHL til 2.55 i odds Gevinst: 255kr

– UKE 1 DAG 2:

8.20 I ODDS DENNE RUNDEN OG 10.75 SAMMENLAGT

100 kr på et multispill CL+EL med odds på 8.20 Gevinst: 820 kr

– UKE 1 DAG 3:

5.60 I ODDS DENNE RUNDEN OG 16.35 SAMMENLAGT

100 kr på et multispill (Serie A + La Liga) med odds på 5.60 Gevinst: 560 kr

SLIK FUNGERER DET:

Odds-NM er enkelt. Du kan maks spille tripler og det er om å gjøre og ha den høyest vinnende oddskupongen i hver runde – og selvsagt best sammenlagt odds fra alle vinnende kuponger til slutt.

  1. NM-seksjonen kommer til syne i oddsmenyen til venstre på mandager.
  2. Sett et spill (minimum 2.0) i odds fra valgene du finner i NM-seksjonen. Du kan maksimalt velge tre kamper på en kupong.
  3. Hvis det valgte spillet ditt inneholder gyldige valg for NM i Oddstipping vil en boks du må huke av for at du ønsker at spillet skal være ditt NM-spill dukke opp på spillekupongen.
  4. Markér denne boksen og velg innsatsen din (minimum 100 kr).
  5. Etter å ha satt spillet ditt vil det dukke opp i oddshistorikken din og er markert som en del av kampanjen. Du kan også finne det igjen under “oddshistorikk” og deretter sortere på kampanjer.
  6. Hvis spillet ditt sitter vil oddsen fra denne uken videreføres til neste dag og bli en del av ditt sammenlagtsresultat. For hver dag du vinner et spill så øker dine vinnersjanser sammenlagt. Har du høyest odds av alle i den aktuelle uken så vinner du også rundepremien.
  7. Verdt å merke seg er at man kun kan sette ett NM-spill per dag. Velg derfor din spillekupong med omhu. I dette ligger det mye taktikk så til slutt vil vi sitte igjen med den beste oddstipperen!

PREMIER

FOTBALLTUR TIL SAMMENLAGTVINNEREN!

  • Den som har høyest odds sammenlagt etter fem runder vinner ikke bare NM-tittelen, men også tur til Wembley for å oppleve fotball på sitt ypperste neste sommer. Vinneren vil også få et diplom som beviser at vedkommende er landets beste oddstipper!

VINN 5000 KR HVER UKE!

Hver rundevinner mottar 5000kr i ukespremie! Om to eller flere har lik poengsum vil personen som har fått inn flest kuponger vinne. Er det likt der også vil høyeste odds gjelde.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds