Overgangsrykter: Må øke budet på Koulibaly

 

Manchester United med kjempebud på Koulibaly

Manchester United har lagt inn et bud på 95 millioner euro (nær 910 millioner kroner) på Napolis stopperkjempe Kalidou Koulibaly (27), skriver den Roma-baserte sportsavisen Corriere dello Sport. Men Napoli-president Aurelio De Laurentiis er ikke interessert. Ikke før noen matcher summen som står i Koulibalys utkjøpsklausul, og den er på 150 millioner euro, skriver den italienske avisen. Klausulen aktiveres imidlertid ikke før neste år. Paris Saint-Germain er også interessert i den senegalesiske landslagsstopperen. Ifølge avisen Le Parisien, tok PSG kontakt med Napoli for to uker siden, for å høre om det var mulig å få til en deal. Le Parisien hevder at Koulibaly av personlige grunner foretrekker en overgang til Paris fremfor Premier League, og at det vil være mulig å få til en handel med et bud på 100 millioner euro (955 mill. kr).

Dette skapte store overskrifter i går, men i følge andre kilder er ikke budet godt nok til at Napoli gir slipp på Koulibaly.

Chelsea-stjernen Eden Hazard nærmer seg Real Madrid etter at klubben ble enige med Chelsea om en overgangssum på 100 millioner euro, ifølge The Guardian.

Virgil van Dijk ønsker å forlenge sin kontrakt med Liverpool, skriver ESPN. Midstopperen skrev en kontrakt som strakk seg til sommeren 2023 da han kom til klubben i 2018.

Bayern München venter på at Leroy Sane skal bestemme seg for om han ønsker å fortsette i Manchester City eller ikke.

– Vi har ikke kommet med noe bud på Leroy Sane. Så langt har det ikke gått ennå. Først må spilleren bestemme seg for om han kan se for seg å komme til oss, sier Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge ifølge Bild.

– Dersom han ønsker det, vil vi gå inn i samtaler med Manchester City.

Arsenal fortsetter jakten på Sampdoria-duo

Arsenal fikk nylig avslått et samlet bud på 42 millioner euro (400 mill. kr.) på Sampdoria-spillerne Joachim Andersen (23, til høyre på bildet) og Dennis Praet (25). Men Gazzetta dello Sport mener å vite at Arsenal vil komme tilbake med et forbedret bud på den danske midtstopperen og den offensive midtbanespilleren fra Belgia. Arsenal handlet senest i fjor med Sampdoria (Lucas Torreira).

Diame ferdig i Newcastle

Senegaleseren Mohamed Diamé har spilt sin siste kamp for Newcastle United. Midtbanespillerens kontrakt utløper i slutten av måneden, og klubben ønsker ikke å forlenge den. 31-åringen spilte 97 ligakamper for Magpies, fordelt på tre sesonger på St. James’ Park. Han startet 24 kamper den seneste sesongen. Hadde han startet 25, ville det automatisk aktivert en klausul om ett års forlengelse. “Mo har gitt oss masse både på og utenfor banen, og vi ønsker ham alt vel i fremtiden