Overgangsrykter – Arsenal signerer midtstopper

Arsenal skal ha fått kamp fra Napoli om signaturen til den 22 år gamle Lille-forsvareren Gabriel Magalhaes. Til tross for dette, ser det nå ut til at Mikel Arteta får en sårt tiltrengt forsterkning i forsvaret.

Arsenals nysigneringer, Willian og Gabriel Magalhaes i duell.

Magalhaes kommer til Arsenal fra Lille fro 25 millioner euro, og kommer til å signere en 5-årskontrakt med klubben.

Ifølge den spanske avisen Quatro skal Jose Mourinho nå ønske å hente Gareth Bale fra Real Madrid og tilbake til Tottenham. 31-åringen er ute i kulden i Madrid og virker ikke å inngå i Zinedine Zidane sine videre planer.

PSG-stopper Thiago Silva har en kamp igjen i klubben. Etter Champions League-finalen beveger 35-åringen seg videre i karrieren og ifølge Telegraph kan neste stopp bli Chelsea. Brasilianeren skal ifølge avisen ha blitt tilbudt til Premier League-klubben.

Daily Telegraph melder at Chelsea vil fullføre signeringen av Kai Havertz fra Bayer Leverkusen på en femårsavtale innen kort tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev – vinn fotballdrakt

[yikes-mailchimp form=”1″]

Manchester United rydder plass i rekkene

ESPN melder at en av grunnene til at en mulig Jadon Sancho-overgang fra Borussia Dortmund til Manchester United drøyer fordi partene ikke klarer å bli enige om 20-åringens personlige betingelser. Andre medier har tidligere meldt at Sancho allerede er enig med Premier League-klubben om sin personlig kontrakt, men at klubbene enda ikke er enige om en pris.

Manchester United er også linket til Juventus-duoen Alex Sandro og Douglas Costa. I følge ryktene skal duoen være en back-up i tilfelle Sancho-overgangen går i vasken.

Prislappen på den brasilianske duoen skal være på heftig 750 millioner kroner.

Manchester United vurderer ifølge Daily Mail å tilby Aston Villa deres reservekeeper Sergio Romero i bytte mot Jack Grealish og penger.

ESPN skriver at Benfica og Valencia er blant klubbene som er på jakt etter Manchester Uniteds Andreas Pereira.

Calciomercato skriver at Manchester United har vekket interessen for Juventus’ vingback Alex Sandro til live igjen.

Sport Witness skriver samtidig at Diogo Dalot er ønsket av Everton og PSG.

Bekreftet:

Dean Henderson returnerte til Manchester United etter et år som leiesoldat i Sheffield United. Nå har The Blades funnet erstatteren.

Aaron Ramsdale ble klar for klubben i går, og kommer till klubben fra nylig nedrykkede Bournemouth for 18.5 millioner pund.

 

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.