Overgangsrykter onsdag

Januarsigneringene har så vidt satt foten innenfor nye sekstenmetere når vi nå ser nærmere på hvordan overgangsmarkedet beveger seg frem mot sommeren.

Edinson Cavani lener mot en Old Trafford-exit allerede året etter han kom. Faren hans, Luis Cavani, mener i alle fall det, og forklarer det med at sønnen hans til en viss grad er urolig over hvordan hverdagen hans som Manchester United-spiller er. Det skal ha gjort inntrykk på Cavani å bli utestengt i tre kamper på grunn av rasistiske anklager.

En overgang til søramerikanske Boca Juniors er det som virker mest sannsynlig, og Luis Cavani mener sjansen er så høy som 60 prosent for at sønnen vil spille i Boca-trøye til høsten.

Sky sports melder at det er en ny målvakt som vil være øverst på de røde djevlenes agenda i sommerens overgangsvindu. Angivelig skal Manchester United ha fulgt med på Atletico Madrids Jan Oblak over en lengre periode, faktisk så lang som fire år.

Angivelig skal Manchester-klubbens foretrukne sisteskanse, David De Gea, være fristet av tanken om å returnere til Madrid. Dette kommer i kjølvannet av at han og kjæresten nylig fikk barn. Samtidig er det nærmest garantert at klubben vil måtte gi slipp på tredjevalg Sergio Romero, som har måttet bli i klubben mot sin vilje de siste årene.

Romero har kontrakt med Manchester United til slutten av sesongen.

Barcelona har fått ny klubbpresident i Joan Laporta, og mannen som tidligere har hjulpet klubben å signere spillere som Piqué og Ronaldinho skal nå ha pekt ut Sergio Aguero som en ønsket signering i sommervinduet.

Den Manchester City-signerte 32-åringen har tidligere vært nevnt som en mulig sommersignering for PSG. Aguero har kontrakt ut sesongen på Etihad, og vil være ønsket i mange klubber dersom han og Manchester City ikke kommer til enighet om en kontraktsforlengelse.

For øyeblikket befinner Aguero seg i en klein posisjon, i den forstand at han er ute av form på et kritisk punkt i sesongen. Guardiola har fortalt at han ikke kommer til å ta stilling til kontraktsituasjonen før i sommer, hvor han forhåpentligvis har mer tid til å reflektere rundt den slags.

– Vi kan ikke glemme hvor lenge han var ute. Han har begynt å bli bedre. Jeg vet at han trenger spilletid for å komme seg i form, men vi er ikke i en posisjon hvor vi kan gi ham de minuttene, fordi vi ikke kan prioritere at han skal komme i form igjen, fortalte Guardiola på spørsmål om den argentinske spissens fremtid.

Christian Pulisic ønsker seg mer spilletid, og vil bort fra Chelsea dersom det ikke skjer. Det melder i alle fall Daily Mail og The Sun, som også forteller at Manchester United, Liverpool og Bayern Munchen skal være interesserte i den amerikanske venstrevingen.

Kevin De Bruyne har nå fått et nytt kontraktutkast fra Manchester City-styret, etter han pent takket nei til deres første forslag til hvordan betingelsene i en eventuell forlengelse vil se ut. Om disse forhandlingene skulle stagnere vil nok hele overgangsvinduet bli snudd på hodet.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds