RYKTER: Barcelona vil hente Premier League-trio

Ifølge El Nacional jobber Barcelona i det stille for å få til en avtale med Liverpool-stjerne Mohamed Salah.

Nyansatte Xavi ønsker seg egypteren «for enhver pris». 29-åringen har kontrakt med Liverpool til sommeren 2023. I tidligere intervjuer har Salah ikke utelukket at han ønsker en gang å spille i La Liga.

Barcelona er desperate etter å forsterke stallen, men må sannsynligvis kvitte seg med spillere for å få nok penger til å hente spillerne som står på ønskelisten.

Flere klubber kjemper om Lingard

The Telegraph melder i kveld at flere klubber er interessert i Jesse Lingard. Barcelona, Atletico Madrid og AC Milan er blant klubbene som håper å kunne signere engelskmannen gratis når kontrakten med Manchester United går ut sommeren 2022.

Azpilicueta og Sterling til Barcelona?

Barcelona følger også med på Cesar Azpilicueta sin situasjon i Chelsea, hevder ESPN. Den spanske backens kontrakt med klubben går ut til sommeren, og Barcelona skal angivelig håpe at de kan hente han gratis når kontrakten hans går ut.

Den katalanske storklubben har lenge blitt koblet med Raheem Sterling, og de siste rapportene går på at Barcelona ønsker å hente han på lån i januar. Ifølge Sport kan det bli vanskelig på grunn av Barcelonas utfordrende økonomiske situasjon og Manchester City-stjernens høye lønn.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds