Sparket: Nuno ferdig i Tottenham

Det bekrefter Tottenham på sin hjemmeside.

– Jeg vet hvor mye Nuno og hans apparat ønsket å lykkes, og jeg beklager at vi har måttet ta denne avgjørelsen, sier direktør Fabio Paratici.

Spurs tapte 0-3 hjemme for Manchester United lørdag i det som var en skjebnekamp for begge lags managere.

Tottenham har 15 poeng og er på 8. plass på tabellen etter ti serierunder. De har fem seirer og fem tap. Stemningen rundt Nuno Espirito Santo har blitt stadig dårligere utover høsten. Både resultater og mål fra superspiss Harry Kane har uteblitt.

Thorstvedt overrasket

TV 2s Premier League-ekspert og tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt er likevel overrasket over at det gikk så kort tid før portugiseren ble sparket.

– Den United-kampen … Hele stadion sang «you don’t know what you’re doing» da han byttet ut Moura med Bergwijn. Hele stadion rettet seg mot manageren. Det har bygget seg opp en frustrasjon. Santo gjorde en god jobb i Wolverhampton, men de spilte en annen type fotball, som ikke var flytende offensiv – slik fansen er blitt vant til fra Pochettino-tiden, sier Thorstvedt til Tv2.

Tidligere Sjaktar- og Roma-manager Paulo Fonseca nevnes som en mulig erstatter. Det spekuleres også i om Antonio Conte kan være en mulig erstatter for portugiseren.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds