Spiller og Lagspesialer til runde 4

En ny runde med Premier League står for tur og du verden så godt det er å være ferdig med landslagspause. Mye har skjedd siden sist lagene var i aksjon i hjemlig liga.

Overgangsvinduet er stengt og man kan ikke komme unna hvor stort det faktisk blir å se Cristiano Ronaldo tilbake igjen i rød drakt imorgen foran et fullsatt Old Trafford.

Første kamp denne runden for er London-derbyet som kickstarter runden 13:30. Spurs har fått en enorm start på sesongen med 3-0-0 og null innsluppede mål.

En liten strek i regningen for Nuno er at Son mest sannsynlig ikke er klar til imorgen. Han pådro seg en skade under landslagsoppdrag for Sør-Korea, men Kane er klar og vi lener oss mot kapteinen.

Harry Kane over 1.5 Skudd på Mål @ 1.95

Watford vs Wolves

Neste match ut er Watford-Wolves. Wolves står med tafatte 0 poeng på de første tre kampene, men ser vi litt bak selve resultatene så står de med 57 Sjanser til sammen. Så prestasjonen i kamp er det ikke noe å si på, bare uttellingen. Vil bli overrasket om Wolves ikke går utpå å dominerer denne kampen fra start til så og si slutt.

Wolverhampton over 4.5 skudd på Mål @ 2.10

Wolverhampton over 1.5 Mål @ 2.55 

 

Chelsea vs Aston Villa

Siste match ut for min del denne helgen, og vi holder oss i London. Chelsea-Villa! Chelsea, et lag som virkelig styrket sitt kandidatur som tittel-kandidat etter forrige helg.

Tuchel & co tok med seg 1 poeng fra Anfield etter å ha spilt 45 min med en mann mindre og var faktisk nærmere seieren enn det hjemmelaget var.

Villa på sin side har ikke overbevist på noe som helst måte og reiser til London uten både Buendia og Emi Martinez å tror de blir å få det tøft imorgen. Lange perioder uten ball, mye løping i mellom. Nei her lukter det Chelsea-dominans lang vei.

Chelsea o60.5% Ballinhav

All odds er hentet fra Unibet, Lykke Til!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds