Startet året med 321-oddser

En norsk odds-kunde i 30-åra rakettstartet 2020 med en herlig firling til saftige 321 i odds hos spilleselskapet COOLBET.

Spill Premier League her

Den første odds-uken av 2020 inneholdt både Premier League og FA-cup i tillegg til en masse annen ball fra England. En mann fra nordvestlandet ventet knapt til nyttårsrakettene hadde smelt i bakken, før han komponerte en deilig firling på 1. nyttårsdag til 321 i odds. Todd Cantwell sitt mål for Norwich og handicap-spillet på Arsenal mot United var to knallsterke spill å melde. Slik så Norges beste oddskupong i uke 1 ut hos Norgesbestebookmaker.

Startet året med 321-oddser

FA-cupen ble ikke uventet ei tøff nøtt for flere Premier League-mannskap. Noen måtte takke for seg allerede i 3. runde, mens andre lag fikk ubeleilige omkamper i et allerede tettpakket og tøft kampprogram. En oddskunde i 30-åra fra det nye storfylket Vestlandet tok rikelig for seg i en live-dobbel til mektige 32.48 i odds. Trolig har ikke to 1-0-seire smakt bedre siden pinnekjøttet ble fortært.

Startet året med 321-oddser

Spill på Serie A her

En litt mer avansert odds-spiller valgte denne herlige syvlingen som sitt spill, og kunne gange innsatsen med 136 i odds.

Startet året med 321-oddser