Straks er han her tilbake

Manchester City er i strålende form til tross for at deres beste spiller, Kevin De Bruyne, har vært ute med skade en liten periode. Nå skal det snart være klart for at han kan spille fotball igjen.

Interessant nok er det jo at Manchester City har vunnet alle de syv kampene de har spilt etter Kevin ble skada. Gundogan har prestert over all forventning, og ligger på sett og vis an til å kunne bli sesongens beste spiller på tvers av klubbene.

Likevel er det stas at KDB, som jo føles som en vandrende FPL-nøtt, kommer tilbake. Pep Guardiola har nå sagt at det er en sjanse for at han er i ferd med å skulle spille fotball igjen.

Før helgen tillot Guardiola seg å mimre tilbake til tidligere sesonger, da Sky Sports spurte ham om hvordan de neste ukene kan se ut for den belgiske midtbanemaestroen.

– Legene forklarte meg at han kanskje kan begynne å trene ordentlig med laget igjen fra neste uke, men vi må ikke glemme skadehistorikken hans, forklarte Pep på fredag.

– Fra tidligere erfaringer vet vi at han håndterer skader bra, men det kan uansett gå dårlig, fortsatte Guardiola.

Denne gangen vil Guardiola og De Bruyne begge være sikre på at han er fullstendig friskmeldt før han begynner å spille fotball igjen.

– For bare noen få år siden, tilbake i 17/18-sesongen, var vi i en liknende situasjon. Kevin slet med en muskelskade, ble friskmeldt, skadet, friskmeldt, skadet, og så videre, og vi har ikke lyst til å ta den samme risikoen nå, sa Manchester City-manageren.

Guardiola forklarte også at det uten problemer vil la seg gjøre å bruke både Kevin og Ilkay, når Kevin er tilbake i form. Etter Gundogan fikk vondt i lysken og måtte byttes ut mot Tottenham, ble han for øvrig ikke observert på trening med resten av laget på søndag ettermiddag.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds