Stream FA-cupen gratis – Manchester United v Liverpool

Manchester United og Liverpool møtes igjen en uke etter 0-0 kampen i Premier League. I tillegg til Manchester United v Liverpool, får du se samtlige av dagens kamper i FA-cupen på gratis stream.

Manchester United vs Liverpool

Kampstart: Søndag – 18.00

Opprett konto og se Manchester v Liverpool gratis

Det er en uke siden Liverpool og Manchester United spilte 0-0 på Anfield i Premier League, men det har skjedd mye siden den gang.

Manchester United, Manchester City og Leicester vant alle sine midtukekamper, før Liverpools utrolige rekke på 68 kamper uten tap røk etter fire år, da Burnley vant 1-0 på Anfield torsdag.

Vunnet syv siste hjemme

Liverpool er nå seks poeng bak serieleder Manchester United, som onsdag slo Fulham 2–1. I tillegg har de Leicester og Manchester City fire poeng foran seg, sistnevnte med én kamp mindre spilt. Men søndag er det ikke ligapoeng det skal kjempes om, da er det avansement i FA-cupen som står på spill.

Manchester United har funnet formen. De har kun tapt én av de siste tolv kampene i alle turneringer, mens Liverpool står med seks kamper på rad uten seier. Ole Gunnar Solskjærs menn kommer stinn av selvtillit til denne kampen. Den mangler hos Liverpool-spillerne.

Manchester United har også statistikken på sin side. De har vunnet de syv siste hjemmekampene i FA-cupen, uten å slippe inn et eneste mål. Den siste spilleren som scoret et FA-cupmål på Old Trafford var Dimitri Payet i mars 2016 for West Ham.

Sist gang United tapte i fjerde runden i FA-cupen var tilbake i 2012. Den gangen tapte de 1-2 mot nettopp Liverpool, men den kampen ble spilt på Anfield.

Klopp prioriterer ikke FA-cupen

Liverpool har ikke noen god statistikk å vise til i FA-cupen de siste sesongene. Merseyside-laget har kun tatt seg til kvartfinalen i turneringen to ganger siden de vant FA-cupen i 2006.

Det virker ikke som Jürgen Klopp prioriterer denne turneringen. Liverpool har nemlig kun tatt seg videre far fjerde runden i FA-cupen én gang de siste fem sesongene under tyskeren.

Liverpool skal til London å møte Tottenham på torsdag, og det er en kamp som er utrolig viktig for dem i tittelkampen. Det gjør antakeligvis at Jürgen Klopp vil ha den kampen i bakhode når han tar ut et lag til søndagens FA-cupoppgjør.

Andre kamper som går på Unibet TV i dag:

Klikk på kampene for å bli videresendt til stream:

Bundesliga

Schalke v Bayern München – 15:30

Hoffenheim v Köln – 18:00

FA Cup

Brentford v Leicester 15:30

Manchester United v Liverpool – 18:30

Everton v Sheffield Wednesday – 21.00

FA Cup

Elche v Barcelona – 16:15

Atletico M v Valencia – 21.00

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds