Tilbake med et brak!

Lørdag var han tilbake, på Old Trafford i Manchester United-drakt. Selvfølgelig med nummer 7 på ryggen, og selvfølgelig scoret han mål.

Det var som skrevet i stein at Ronaldo skulle score i sin første kamp tilbake i Manchester United. I en god 4-1-seier over Newcastle var det portugiseren som stod mest fram for hjemmelaget, med to mål og sin velkjent feiring. Kanskje er det akkurat dette Solskjærs lag trenger. En målgarantist, selv mot lag man har slitt med å score mot.

Etter kampen ble det meldt at Ronaldo selv hadde vært veldig nervøs før kampen, men dette så man lite til underveis i oppgjøret. Det som også har blitt omtalt etter overgangen ble kjent, er hvilken rolle Ronaldo skal ha og hva han kan bidra med i Manchester United.

Mål er utvilsomt noe av det Ronaldo bringer til bordet. Det  viste han allerede på lørdag. 101 mål på 134 kamper i Juventus sier også at han fortsatt vet hvor målet står. Likevel har noen kritiske røster pekt på at Juventus som lag ikke ble bedre med Ronaldo på banen. Statistikkene viser at han ikke jobber så hardt i press. Kostnadene ved å ha ham i klubben, gjorde at man ikke kunne bygge et tilstrekkelig godt lag rundt ham.

Tiden vil vise om dette blir tilfelle også i Manchester United. Foreløpig ser det veldig bra ut!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds