Wilshere tilbake til Arsenal?

I dagens innslag ser vi på noen av de heteste overgangsryktene i Premier League.

For Jack Wilshere haster det å finne seg en ny klubb. Den tidligere Arsenal spilleren har vært klubbløs helt siden han bli frigjort av Bournemouth i sommer. Nå har Arsenal manager Mikel Arteta uttalt at døren er åpen for en mulig retur til barndomsklubben til Wilshere.

I utgangspunktet er det først og fremst snakk om en prøveperiode, hvor han trener med laget. Hvis han gjør det bra og får vist seg selv fra sin beste side kan dette kanskje utvikle seg til å bli et permanent opphold.

I 2008 fikk Wilshere om 16-åring sin debut for Arsenal mot Blackburn Rovers, da han kom inn fra innbytterbenken i en 4-0 seier til Arsenal. I nesten hele hans Arsenal karriere var Wilshere skadeforfulgt, noe som gjorde at han ikke levde opp til de enorme forventningene.

Han forble Arsenal spiller fram til 2018 da ble signert av West Ham United. Der lyktes han ikke med å etablere seg, så etter bare to sesonger gikk han til Bournemouth hvor det heller ikke løste seg for midtbanespilleren.

Wilshere skal ha takket ja til et treningsopphold i Arsenal og hvis han imponerer nok til å få en kontrakt, vil det bli meget interessant om han klarer å etablere seg i laget. I så fall vil det være et utrolig comeback for Wilshere, som trenger en oppreisning før han legger opp som fotballspiller.

Barcelona interessert i Tottenham spiller

I sommer var Cristian Romero ønsket av både Tottenham og den spanske giganten, men London klubben var mer målrettet og trakk det lengste strået. Til tross for at Barcelona ønsket Romero, var de ikke villige til å betale en overgangssum. I stedet ville de hente midtstopperen på lån, noe Atalanta ikke var interessert i. Dermed endte Romero opp i Tottenham, som betalte omkring 40 millioner pund for spilleren.

Likevel har ikke Barcelona tenkt til å gi opp med å lande den 23 år gamle argentineren. Det er derimot høyst tvilsomt at Tottenham vil være villig til å gi slipp på Romero etter en så kort tid i klubben. Samtidig kan de ikke ta det for gitt at spilleren vil ønske å bli værende på Tottenham Hotspur Stadium. Det blir derfor veldig viktig at klubben hjelper Romero og etablere seg i Premier League slik at han ikke blir fristet til å forlate Tottenham med det første.

Liverpool sikter seg mot Lewandowski

Liverpool skal angivelig være interessert i å hente Robert Lewandowski neste sommer. Den polske målscoreren har tidligere spilt under Liverpool manager Jurgen Klopp da han trente Borussia Dortmund, og en gjenforening skal være ønsket av begge parter.

Lewandowski har spilt i Bundesligaen siden 2010, og ble i 2014 signert av Bayern Munchen fra Borussia Dortmund. Til sammen har han scoret 283 ligamål i den tyske eliteserien. Etter nåværende sesong er ferdigspilt skal den polske spissen være interessert i å spille i England.

Det er ingen tvil om at selv i en alder av 33 år så er han en av verdens beste målscorere, og vil styrke hvilket som helst lag han spiller for. Hvis Lewandowski ender opp med å forlate Bayern Munchen vil det helt sikkert bli en kamp mellom flere toppklubber å signere han. Liverpool vil ha en liten fordel i å vinne denne kampen, siden Klopp og Lewandowski har et godt forhold til hverandre. Dette kan bli avgjørende for å friste spilleren til Anfield Road.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds