Bale skal tilbake til Real Madrid

Etter Gareth Bale returnerte til Tottenham Hotspur i september har han scoret ti mål i løpet av 25 opptredener i Spurs-trøye. Waliserens kontrakt med Real Madrid utløper neste sommer, og planen hans er å gå gjennomføre sin siste sesong på Santiago Bernabéu.

Wales spiller borte mot Belgia i sin første kamp denne landslagspausen. Det var på en pressekonferanse i anledning nettopp den kampen at Bale delte sine tanker om fremtiden.

– Jeg kom til Tottenham fordi jeg hovedsakelig hadde lyst til å spille fotball, fortalte Bale Sky Sports.

– Planen min er å reise tilbake, og det er så langt jeg har planlagt, fortsetter han.

– Jeg vil være kampklar i EM, og jeg så på en sesong i Tottenham som en mulighet for å bli det. Den originale planen min var å gjøre en sesong i Spurs, og, etterfulgt av EM, fortsatt ha en sesong til i Real Madrid.

Mourinho har tidligere sagt sitt om situasjonen, og delegerer ansvaret for Bales fremtid til klubben han egentlig er signert til, nemlig Zinedine Zidanes Blancos.

På spørsmål om å ankomme landslagspausen i frisk form, sa Bale at han tror han er i bedre form nå enn han har vært gjennom de siste årene.

– Jeg føler meg frisk og klar for å kjøre på. Jeg tenker alltid at når det ikke går for bra i en klubb, så er det deilig å få en pause, spesielt mentalt, og komme seg bort fra klubbmiljøet, forklarte Bale.

– Det er alltid deilig å kunne fokusere på landskamper med Wales. De betyr mye for oss, og vi glemmer alt av klubbliv og konsentrerer oss om landskampene.

Selv om Bale nå er kampklar for europamesterskapet som spilles i sommer, er likevel øynene i denne landslagspausen på verdensmesterskapet som spilles i 2022.

– Vi har ikke klart å kvalifisere oss til VM-spill på veldig lenge, og jeg tror flere av spillerne drømmer om å klare det. Hvorfor ikke? Vi skal gi det alt vi har, avslutter Bale.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds