Bekreftet: Ziyech blir Chelsea spiller

Ajax bekrefter på sine hjemmesider at klubben har kommet til enighet med Chelsea om et salg av angrepsspilleren Hakim Ziyech (26). Samtidig bekrefter også Chelsea på sine egne sider at overgangen er i boks.

Ifølge nederlandsk og britisk presse må Chelsea ut med 450 millioner kroner for 26-åringen. Angivelig skal Chelsea ha ønsket å signere Ziyech allerede i januar, men Ajax skal ikke ha vært villige til å la stjernespilleren gå.

Den marokkanske landslagsspilleren blir Frank Lampards første kjøp som Chelsea-manager. Klubben var på jakt etter spillere og fikk opphevet kjøpsnekten i januar-vinduet, men stod tilbake uten et kjøp.

Ziyech var en del av den gylne Ajax-generasjonen som tok seg til semifinale i Champions League i fjor, mens det ble exit i gruppespillet denne sesongen i kamp mot blant andre Chelsea. Spesielt i kampen på Stamford Bridge var Ziyech strålende med tre målgivende pasninger.

LES OGSÅ: Manchester United planlegger rekord-sommer

Ziyech har vært linket til flere Premier league-klubber

For over en måned siden skrev Nettavisen om følgende om Ziyech og en potensiell Chelsea-overgang:

” Ajax’ Hakim Ziyech var en ettertraktet spiller etter storspillet i forrige sesongs Champions League, og Football.London melder nå at marokkaneren har blitt fortalt at han kan forlate klubben i januar. Kantspilleren har blitt koblet til både Arsenal og Tottenham i januarvinduet”

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds