Manchester United planlegger rekord-sommer

Manchester Evening News hevder at Manchester United ser for seg å hente minst tre nye spillere i det kommende overgangsvinduet.

Journalisten i Manchester Evening News hevder nå at en midtbanespiller og to angrepsspillere er på ønskelisten når Ole Gunnar Solskjær skal styrke laget ytterligere. Solskjær sikret seg Bruno Fernandes fra Sporting i Januar, men det er behov for ytterligere justeringer i spillertroppen.

Fem spillere skal være på ønskelisten

United skal ikke lenger være på jakt etter en ny venstreback. 19 år gamle Brandon Williams har levert imponerende prestasjoner på venstrebacken, og blir trolig en viktig brikke i “nye” Manchester United.

Luckhurst skriver at han først og fremst ser for seg spillere på midtbanen og framover.

Jadon Sancho og Bellingham

Manchester United planlegger rekord-sommerJadon Sancho er en av verdens mest ettertraktede spillere og står angivelig på ønskelisten til de fleste storklubber i Europa.

Jude Bellingham var en spiller mange trodde skulle gå til United allerede i januarvinduet, men United skal ha prioritert å lande Bruno Fernandes framfor å jobbe ut en avtale med Birminghams 16-åring.

 

James Maddison

Manchester United planlegger rekord-sommerMaddison har i lang tid blitt koblet med United og skal være supporter av klubben.

Han har en kontrakt som strekker seg til 2023, og med Leicester på god vei mot spill i Champions League neste sesong kan midtbanespilleren bli et kostbart kjøp.

Jack Grealish

Grealish har også kontrakt til 2023 og har vært lojal mot Aston Villa lenge, men skulle Birmingham-klubben rykke ned vil han nok se seg om etter nye muligheter. Han skal ifølge Manchester Evening News har en utkjøpsklausul på 45 millioner pund.

Van de beek

Van de Beek har lenge blitt diskutert på Old Trafford, men nederlenderen trives best i samme rolle som Bruno Fernandes. Real Madrid jakter også spilleren og ansees som favoritt til å lande ham.

LES OGSÅ: Liverpool jakter rekorder – En historisk sesong

Ny ryddeaksjon i sommer

Manchester Evening News hevder at United kan komme til å gjøre så mange som fem nye signeringer neste sesong – i både sommer- og vintervinduet – på grunn av det skal være tvil rundt framtiden til flere av dagens A-lagsspillere.

Både Paul Pogba og Nemanja Matic er spillere som står i fare for å forsvinne i sommer. Et salg av Pogba vil være nødvendig dersom Man Utd skal kunne finansiere kjøpene de planlegger

Avisen melder videre at ungguttene Angel Gomes og Tahith Chong står uten kontrakt til sommeren, mens Chris Smalling ønsker å gjøre låneoppholdet i Roma permanent.

Marcos Rojo ble nylig også leid ut og det er ventet at United vil gjøre et nytt forsøk på å selge argentineren til sommeren. Det samme gjelder for Alexis Sanchez, på lån i Inter, selv om Solskjær har åpnet opp for at chileneren kan returnere og motbevise kritikerne.

Vant Premier League-tur med tv2 – Har ikke fått premien

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds