Billige fantasypoeng til GW11

Først og fremst: hva er en differential?

Å ha en «diff» eller to nevnes stadig vekk i FPL-sammenheng. Mens spillere som Kevin De Bruyne og Mohamed Salah ofte havner i mer enn 50% av alle fantasylag, tillater som regel ikke budsjettet at du har alle du egentlig vil ha.

Å gå under radaren og velge spillere som er på mindre enn 5% av alle fantasylag; er hva de fleste definerer som en differential. Tanken er at det kan være lurt å kikke etter hvor det finnes skjult verdi, og hvor du får mer poeng enn du betaler for.

Ofte vil det snakkes om kampprogram i sammenheng med differentials. Et eksempel kan være at en Wolverhampton-spiller er ute med skade i to måneder, og en forsvarsspiller til 3.9 millioner stepper inn i hans plass. Ikke nok med det, så har Wolves i tillegg et særdeles snilt kampprogram den neste måneden, og superbillige clean sheet-poeng ligger som perler på en snor foran deg.

Å kjøpe denne forsvarsspilleren, som kanskje så langt ikke har spilt mer enn noen minutter, gir deg en billig midlertidig inngang til et solid Wolverhampton-forsvar.

Tilbake til meningen med denne artikkelen. Hvilke differentials kan du prøve deg på nå til helgen?

Raphinha (5.4m)

Sjanseskapende, stolpetreffende Leeds har tatt Premier League med storm etter de rykket opp til det gode selskap igjen. Mens det fra Leeds-stallen helt soleklart er Bamford som har høyest eierprosent (34.8% mot Dallas (forsvar) sine 6.3%), begynner man å se antydninger til mønstre det med god samvittighet kan satses på.

Raphinha, med 0,2% eierprosent, har funnet fin form etter å ha startet England-oppholdet sitt på benken. Har fått starte de to siste kampene for Leeds, og etter han scoret det avgjørende målet mot Everton sist helg får han nok mer tillit fra start fremover. Billig ving med god skuddfot, fin diff for deg som trenger en billig midtbanespiller.

Benrahama (6.0m)

Da sommerens overgangsvindu gikk mot slutten var det ikke spørsmål om Benrahama skulle til Premier League, det var bare snakk om hvilken klubb som fikk signere ham. Selv om klubber som Chelsea viste interesse endte han opp med å gå til West Ham. Selve avtalen dreier seg om et lån med opsjon om kjøp.

Står for øyeblikket med 0.2% eierskapsprosent.

Mye har skjedd siden signeringen, og etter en sterk start på sesongen for West Ham har Benrahama omsider begynt å få spilletid. To suksessfulle innhopp i løpet av de siste tre kampene har latt ham spille seg til to målgivende pasninger, som vil gjøre det vanskelig for manager David Moyes å sette ham på benken fremover i sesongen.

Prisen føles stiv for en differential, men med talentet venstrevingen sitter på kan landskapet fort endre seg fra differential til essential.

Coufal (4.6m)

Vladimir Coufal har funnet seg til rette i West Ham-forsvaret, og er et billig og bra valg om du vil ta del i moroa. Det som gjør at Coufal skiller seg fra resten av de reelle forsvarsalternativene er at han spiller back, og sånn sett oftere skal kunne by på målpoeng enn resten av forsvaret. I tillegg er han billigere enn forsvarskolleger Ogbonna og Cresswell.

Står med beskjeden eierprosent på 2.3%, og vil nok stige mye når Wildcard-chippen fornyes på nyåret.

Generelt sett virker West Ham-forsvaret å by på særdeles god verdi for pengene, og signerer du Vladimir til fantasylaget ditt vil du neppe få for lite igjen for pengene.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds