Daily Express: Eksklusiv Haaland-rabatt for Solskjær

Liverpool skal være siste interessent i sagaen om Dortmund-eide Jadon Sancho, og ser på engelskmannen som en potensiell erstatter for Salah – dersom egypteren skulle forlate Merseyside-klubben denne sommeren. Det melder Daily Mail.

Et steinkast unna røres det i grøten på Goodison Park. Tidligere Liverpool-eide Philippe Coutinho skal ha sneket seg inn på lista over mulige sommeroverganger for Everton og Ancelotti. I alle fall i følge Daily mail.

The Sun skriver at Stan Kroenke nekter å selge Arsenal Football Club. Dette til tross for sterke supporterprotester, i tillegg til et solid bud på nærmere 30 milliarder norske kroner. Det er Spotify-gründer Daniel Ek som skal ha kommet med budet.

Daily Express kommer med dagens mest interessante rykte. Ifølge deres rapporter skal nemlig Manchester United få muligheten til å signere Erling Braut Haaland for mindre enn den hevdede utkjøpsklausulen på 156 millioner pund.

En mindre omtalt nordmann, som også herjer i utlandet, er Kristoffer Ajer. Celtic-stjerna kan være klar for Premier League-spill, når han muligens vil fylle landsmann Aleksander Tettey sine sko for nyopprykkede Norwich FC. Det melder Daily Record.

Tottenham går tvilsomt inn i neste sesong uten ny manager. Brendan Rodgers takket nei, Julian Nagelsmann er klar for Bayern München, men tidligere Leipzig-trener Ralf Rangnick vurderes til jobben. Tyskeren har ikke jobbet som manager siden 2019, men satte i sine yngre dager standarden for anerkjente managere som Jürgen Klopp og Tomas Tuchel sine spillestiler.

Jesse Lingard er villig til å fremprovosere et permanent farvel til Solskjær og resten av Manchester United. Det melder The Mirror, som også skriver at det lite overraskende er West Ham som er klubben han ønsker å dra til.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds