De 11 beste spillerne INGEN har på fantasy

Som regel er det en veldig god idé å bare følge strømmen på fpl. Dette er en strategi svært mange nybegynnere har lykkes med, men skal du nå helt opp i toppen må du gjerne treffe med ett eller to valg som nesten ingen av de andre har tenkt på. Her er en 11-er som ikke bare er differentials, men som praktisk talt “ingen” har valgt på fpl:

Gratis fantasyliga med 500.000 i potten

Mark Travers (4.5m, 0.4%)

Bournemouth holdt nullen flest ganger av alle i Championship i fjor. Sier ikke nødvendigvis at det blir noen ny Sheff Utd-saga, men eierandelen er påfallende lav.

Tyrick Mitchell (4.5m, 1.2%)

Patrick Vieira har gått litt under radaren og satt sammen et Palace-lag som klarte å holde nullen i 12 kamper i fjor. Mitchell har vært et populært valg før, men prisøkningen på 0.5m ser ut til å ha skremt bort de aller fleste.

Vitalii Mykolenko (4.5, 0.4%)

Lampard har funnet sitt førstevalg på venstrebacken. Mykolenko vartet opp med 1 mål og 1 assist på våren i fjor, og har også sett livlig ut pre season. Kanskje blir også forsvaret noe tettere med Tarkowski baki der.

Jonny (4.5m, 1.2%)

Bare navnet er jo nok til å sjarmere. Jonathan Castro Otto er forhåpentligvis tilbake for fullt etter noen lange skadeavbrekk. Tok 123 poeng for bare et par sesonger siden, men det er nesten ingen som har tro på at det gjentar seg.

Vladimir Coufal (4.5 , 1.6%)

Nesten hele forsvarsrekka til West Ham har blitt priset til 5.0, likevel har høyreback Coufal såpass lav eierandel. Bare 8 clean sheets i fjor var skuffende for et lag som alltid ønsker å jage Europa-plassene, men Coufal har de offensive tallene til å gjøre skam på prislappen. 4 assists i fjor, 9 året før det.

Yoane Wissa (5.5m, 0.3%)

Gikk nærmest helt ubemerket som en fin enabler på slutten av forrige sesong, med 4 mål og 1 assist på de siste 9 kampene av sesongen. 0.56 målinvolveringer per 90 minutter er ekstreme tall, og hvis han opprettholder det over en hel sesong er dette årets kupp, uten tvil.

Jack Harrison (6.0m, 1.0%)

18 målpoeng i 20/21-sesongen, men en liten skuffelse i fjor. Hvis det begynner å svinge litt mer offensivt av Leeds igjen kan dette være talismanen i laget.

Eberechi Eze (5.5m, 0.8%)

Fikk mye av fjoråret ødelagt av en skade, og da er det fort gjort å glemme at han serverte 4 mål og 8 assists i debutsesongen. Har startet stort sett alt i pre season, scoret et par mål og er potensielt strålende verdi til 5.5.

Harry Wilson (6.0m, 0.8%)

Gutten med det feteste skuddbeinet på balløya vender tilbake til PL etter å ha dundret inn 10 mål og 20(!) assists i fjor. Nå er det selvfølgelig et helt annet bilde. Fra suverene i Championship til antatt bunnlag i toppdivisjonen, men hold likevel et halvt øye med denne mannen. Det ligger vel litt i lufta at Adrian skal fumle inn et frispark på Craven Cottage, gjør det ikke det da?

Miguel Almirón (5.0m, 0.6%)

Er med KUN på bakgrunn av sin eminente pre season-form. Output når det virkelig gjelder kunne jo knapt vært dårligere, men med 4(!) mål i sesongoppkjøringen får nok denne mannen prøve seg, og han er i forrykende form.

Alexis Mac Allister (5.5m, 0.2%)

0.34 expected goal involvements per 90 lar seg høre, og med 7 målpoeng i fjor forventer vi å se mer fra unggutten med det erke-argentinske navnet Alexis Mac Allister. (og ja, han deler faktisk etternavnet i to. Hvor kul går det an å bli?)

Bonus: Bruno Fernandes (10.0m, 3.6%)

Vi sparer en liten bonus spot til denne gamle fantasy-yndlingen, for når vi snakket om BruNO i fjor var det vel ingen som forventet DETTE?? Det er nesten ingen som har tillit til denne mannen fra start i år, og det har selvfølgelig sin naturlige forklaring.

Men tenk om da! Se for deg følgende scenario: 1) Ronaldo drar, 2) Bruno back on penalties, 3) Ten Hag får fart på sakene i United. Ingen umulighet, men dæven så gæren du skal være for å bruke 10m på Bruno akkurat nå!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds