De heteste overgangsryktene i Premier League

Her en en kort oppsummering av de siste overgangsryktene i Premier League.

Ajax og West Ham ble enige om en overgang for Sébastien Haller forrige uke. Prisen for den ivorianske landslagsspilleren skal ligge på 22,5 pund og vil strekke seg over 4,5 år. Den medisinske sjekken er rett rundt svingen, melder David Ornstein, fotballkorrespondent i The Athletic.

Liverpool på stopperjakt

Liverpool sikler videre på David Alaba. Nå skal de ha fristet østerrikeren med en avtale på 9 millioner pund i året, noe som skal ha slått Real Madrid sitt tilbud. Det melder Daily Express.

Jürgen Klopp og co er også fysne på å hente Sergio Ramos fra Real Madrid. Om overgangen skal gå igjennom, vil det trolig ikke skje før sommeren uansett, da spanjolens kontrakt med Galácticos går ut.

Arsenal sikret seg Omar Rekik fra Hertha Berlin forrige uke. Den 19 år gamle forsvarsspilleren vil likevel fullføre sesongen i Tyskland, før England venter i sommer. Det er Football London som omtaler saken.

Hva så med Mesut Özil, som ikke får spille fotball i Arsenal? De siste ryktene skal være på at tyskeren er ønsket av den tyrkiske klubben, Fenerbahce. Det melder DHN i Tyrkia. Midtbanedirigenten skal likevel fullføre kontrakten sin i The Gunners, som går ut til sommeren.

Solskjær har flere navn på blokka

Dayot Upamecano er en ønsket herremann på fotballkontinentet, og nå melder Daily Mail at Chelsea har kastet seg inn i kampen om 22-åringen. De mener også å vite at RB Leipzig kommer til å fortsette å selge sine beste spillere i fremtiden.

Manchester Evening News skriver også at Manchester United (fortsatt) ønsker å signere stopperkometen.

En spiller Ole Gunnar Solskjær neppe får kloa i, er West Ham-stjerne, Declan RiceSunday Mirror melder nemlig at midtbanespilleren ikke ønsker å forlate London, og dermed er det Chelsea som står igjen som store favoritter til spillerens signatur.

Everton-flopp til PSG

PSG er interesserte i å hente Moise Kean på permanent basis fra Everton. The Toffees er ikke i særlig hast for å forhandle om den unge italieneren, som er på lån i den franske storklubben denne sesongen. En nærmere avtale er ventet å bli diskutert når sommeren tikker inn. Det melder Liverpool Echo.

Marcos Rojo er ventet å returnere til hjemlandet, og forlate Manchester United for Boca Juniors. Avtalen skal være på to år, og den argentinske klubben jobber med å få hente forsvareren gratis.

Litt kontraktsforhandlinger: Heung-min Son skal nærme seg en ny avtale i Tottenham, som vil holde han i London-klubben til 2023. Dette melder The Telegraph. I like sikkert med Wijnaldum i Liverpool. De røde ønsker å forhandle frem en ny avtale, men nederlenderen skal være fristet av at han står på ønskelista til Barcelona. Det melder Sky Sports.

Robert Snodgrass spiller lite fotball om dagen. Nå skal nedrykkskandidat, West Bromwich, være villig til å gjøre noe med det. De ønsker nemlig å styrke stallen til andre del av Premier League-sesongen, ved å hente den skotske midtbanesluggeren.

Wolverhampton har hentet tilbake Patrick Cutrone fra hans låneopphold i Fiorentina. Den italienske spissen skal være erstatningen til skadede Raul Jimenez.

Wolves og West Ham konkurrerer om å hente den 19 år gamle Ajax-spissen, Lassina Traore.

Tottenham-unggutten, Jack Clarke, skal være på radaren til Middlesbrough, Stoke og Swansea for et låneopphold i Championship ut sesongen.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.