mange bytter ut Darwin nunez på fantasy

De mest populære fantasy-byttene før Runde 3

Keepere: De Gea/Ramsdale → Sanchez/Mendy

Det er ikke fryktelig mange som har De Gea på fpl, men at folk forlater skipet etter en skandaløs åpning fra Man Utd er kanskje ikke så rart. Spanjolen har allerede røket på -0.1 i verdiendring. At folk kvitter seg med Ramsdale er imidlertid noe mer overraskende, særlig mtp kampprogrammet som venter Arsenal (bou, FUL, AVL, mun, EVE). Sanchez og Mendy har begge vartet opp med hver sin clean sheet så langt, men undertegnede mener det er unødvendig å bruke et bytte på keeperplassen såpass tidlig i sesongen.

Forsvar: Cash → Walker

Masseflukten fra Matty Cash fortsetter. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at han nå for første gang på et år kommer ferdig utstyrt med en gul varseltrekant. Det faktum at han har 2 poeng etter det som på papiret skulle være “lette” kamper hjelper heller ikke, særlig da kampprogrammet knapt kunne vært verre.

Spørsmålet er imidlertid om Kyle Walker er den beste erstatningen. Det kommer nemlig veldig an på hva som skjer på overgangsmarkedet. I skrivende stund er han en glimrende erstatning. Dersom Man City skaffer seg en ny back, noe det har vært snakk om i flere uker, er situasjonen snudd helt på hodet. City-spillere som er usikre på spilletid har vi jaggu nok av fra før. (Sorry Jack Grealish, det var ikke meningen å rippe opp i det.)

De mest populære fantasy-byttene før Runde 3

Midtbane: Bailey → DaSilva

Det ble med den ene kampen fra start for Leon Bailey. Da ryker også tålmodigheten til fpl-managerne, og redningsmannen er foreløpig Josh DaSilva. Redaksjonen er litt delt i meningene om hvorvidt denne overgangen er ja-mat, men DaSilva har uansett en prislapp som gjør at det ikke er så farlig om han fortsetter å levere eller ikke.

Rashford → Martinelli/Rodrigo

United-spillere er alltid hot topic på fantasy, både på godt og vondt. Med kun et gult kort å vise til på de første to kampene er Rashford et trist symbol på United sin sesong så langt, og når midtbanespillerne i samme prisklasse leverer såpass sterkt er dette et enkelt bytte å gjøre nå.

Har full sympati med alle som hopper på disse to togene (Martinelli og Rodrigo) allerede.

Angrep: Darwin → Toney/Jesus

Ingen overraskelse at en av de mest populære transfers inn før GW1 nå er på vei rett ut igjen. Darwin står som et synlig bevis på hvorfor man skal være tålmodig i fpl, og alle som kvittet seg med Jesus etter GW1 for å kjøpe uruguayaneren sitter altså igjen med minst 21 poeng i minus.

Dette er selvfølgelig i all hovedsak maksimal uflaks, men det er uansett godt å se at folk er villige til å innrømme feil og kjøpe tilbake mannen de kastet på dør forrige uke.

Alle som har Jesus fra før ser på Ivan Toney både som et godt alternativ  til Darwin, samt en mulighet til å hente litt budsjettmidler å fordele andre steder.

Vi snakkes i GW6, Darwin! Det blir spennende å se om du klarer å holde hodet kaldt på Goodison Park…

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds