De mest populære fantasy-byttene før runde 5

Forrige uke var det ut med Trent Alexander-Arnold og inn med Rodrigo og Toney. Hvilke “geniale” bytter er mest populære denne uka?

Keepere: Alle andre → Sanchez

Det er ikke mange som bruker byttet sitt på keeperplass, men nesten halvparten av alle som gjør det kaster seg over Robert Sanchez. Vi nevnte sist at det var et flott motsvar til Rodrigo-bølgen, og Sanchez svarte med 8 poeng.

Spørsmålet er hva i all verden de tenker, den halvparten som kjøper noen ANDRE enn Sanchez. Rundens nest mest populære keeper er nemlig Dean Henderson, som spiller borte mot City! Dette er for meg et prakteksempel på hvorfor man kanskje skal se på noe litt annet enn “total points” når man velger spillere, for det fremstår helt åpenbart at spanjolen er et mye bedre valg.

Forsvar: Zinchenko → Saliba

Joda, du leste rett. En solid kneejerk-reaction troner på topp denne uken også. Mannen som “alle” skulle ha etter GW1 og 2 er nå tydeligvis iskald etter én runde ute. Mannen alle snur seg til er William Saliba, som fikk verdens billigste assist forrige kamp. Kan det tenkes at det lønner seg å ha litt is i magen og avvente om det finnes gode nyheter for Zinchenko?

Midtbane: Salah → Diaz

Hvis noen hadde fortalt deg før sesongen at Liverpool skulle vinne 9-0 mot Bournemouth og Salah ikke var involvert i et eneste målpoeng ville du ledd høyt av dem. Uhell skjer, men hvis det ikke finnes en annen baktanke her enn at “Diaz er bedre enn Salah”, skal du tenke grundig gjennom hvilken risiko du utsetter deg for ved å gjøre dette byttet.

Det kan imidlertid tenkes at Salah ut er en del av et desperat forsøk på å flytte midler fra midtbanen til angrepet før det er for sent (hint: det er for sent allerede, nå jager du poeng som allerede er skjedd).

Neto/Bailey → Gross

Er det fortsatt noen som har Neto og Bailey, tenker du kanskje? Joda, i alle fall nok til at denne overgangen er nesten like populær som den nevnt over. Kanskje ikke så rart, da Pascal Gross har 4 målpoen på 4 kamper, mens de to nevnte har ett – til sammen!

Angrep: Kane → Haaland

Surprise, surprise! 2 mål fra Harry Kane var selvfølgelig ikke nok for alle med Haaland-FOMO. Det ligger vel litt i kortene at Brauten får en liten hvil i en enkel hjemmekamp før programmet virkelig tetter seg til, gjør det ikke det da?

Akkurat det sistnevnte blir selvfølgelig bare vill spekulasjon, men Pep har sagt at Haaland ikke kommer til å starte hver kamp når midtukekampene begynner. Hadde Kane hatt en “normal” august ville byttet vært meget forståelig, men hvis du ikke er fornøyd med 4 mål på 4 kamper for Harry Kane i august, da er du jaggu kravstor…

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds