Deadline day-ryktene

Skal man tro The Athletic er Joshua King på vei tilbake til Premier League. Southampton vil hente nordmannen fra Bournemouth, og på grunn av rivaleriet de to imellom omtales det som en sjokkovergang.

Southampton skal være villige til å sende Shane Long til Bournemouth i gjengjeld, men ingenting er avklart ennå. King var i januar i fjor nære en overgang til Manchester United, men denne gikk aldri gjennom.

Etter Ørjan Nyland sin kontrakt med Aston Villa ble terminert i høst har han vært arbeidsledig. Nå har han funnet seg en ny arbeidsplass, og Championship-klubb Norwich, som rykket ned fra øverste divisjon i fjor, ble den utvalgte klubben. Der blir han lagkamerat med blant annet Alexander Tettey.

– Jeg er veldig fornøyd. Endelig er ventetiden over, og jeg ser frem til å komme i gang i Norwich. Jeg har fått mange tilbud, men da Norwich kom på banen, var jeg ikke i tvil, sier Nyland til klubbens hjemmeside.

Liverpool har signert Ben Davies fra Preston North End for to millioner pund. 25-åringen kommer inn som en sårt etterlengtet midtstopper, ettersom både Virgil Van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip er ute med skade. Davies har blitt lånt ut fra Preston store deler av karrieren sin, og det blir spennende å se hvilke planer Klopp har for nysigneringen.

Dayot Upamecano har vært på alle storklubbers radar det siste året. Den begavede RB Leipzig-midtstopperen er bare 22 år gammel, men har allerede spilt seg inn i mang en talentjegers hjerte. Om det blir noen overgang i dette vinduet gjenstår å se, men om det blir det ligger visst nok Bayern München best an for å signere ham, ifølge den tyske avisen Sport.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds