Eksklusivt Ronaldo-intervju: – Jeg respekterer ikke Ten Hag

Cristiano Ronaldo går hardt ut mot Manchester United. 

I et eksklusivt intervju med den britiske TV-personligheten Piers Morgan åpner 37-åringen opp om situasjonen i Manchester United.

“Jeg føler meg forrådt”, sier Ronaldo til Morgan.

“Føler du at de prøver å bli kvitt deg?”

“For å være ærlig så kan jeg kan ikke si det, jeg vet ikke. Men jeg bryr meg ikke, folk bør høre sannheten. Ja jeg følte meg forrådt og jeg følte at noen ikke ville ha meg her, ikke bare i år, men i fjor også”, svarer Ronaldo.

Portugiseren innrømmer videre at han ble overrasket over ansettelsen av Ralf Rangnick som midlertidig manager for klubben sist desember.

“De tok inn Ralf Ragnick som ingen skjønte noe av, han er ikke engang en trener. Det overrasket ikke bare meg, men hele verden”, sier superstjernen.

Cristiano Ronaldo backs Ralf Rangnick in call for support from Man United team-mates - Manchester Evening News

– Går hardt ut mot Ten Hag 

37-åringen, som ikke var med i troppen mot som spilte mot Fulham søndag kveld, har skapt overskrifter med sine kommentarer om nåværende United-manager Erik ten Hag:

“Jeg har ikke respekt for ham, fordi han viser ikke respekt for meg. Hvis du ikke har respekt for meg, kommer jeg aldri til å respektere deg”; sier Ronaldo om nederlenderen.

Erik ten Hag tells Cristiano Ronaldo: Say sorry or stay out in the cold

“Jeg synes fansen skal få vite sannheten. Jeg vil det beste for klubben, det er derfor jeg kom hit. Jeg elsker Manchester United, jeg elsker fansen, de er alltid ved min side. Men hvis de vil gjøre ting annerledes, må de endre mange, mange ting”, fortsetter portugiseren.

“Etter at Sir Alex Ferguson forlot klubben har jeg ikke sett noen evolusjon, null progresjon”, uttaler han.

En 90 minutters fullversjon av intervjuet blir publisert førstkommende onsdag kveld på TalkTV.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds