Fantasy: De beste diffene til Gameweek 37

Sesongens siste dobbeltrunde står for tur. Vi har sett på de beste diffene til gameweek 37 og serverer seks saftige “diffs” til den nest siste Fantasy-runden denne sesongen.

Raheem Sterling

Vi starter med en skikkelig brannfakkel denne runden. Chelsea har to bortekamper mot Manchester City og Manchester United, men likevel har vi gjort plass til en surrete Sterling i et kaotisk Chelsea-lag. Sterling er bare eid av 3,6% og kommer heller ikke til å være blant de mest populære byttene denne runden.

En assist mot Bournemouth og to mål mot NFO sist er nok til at vi tar med Sterling som et diffetips denne runden.

Undertegnede kommer også til å vurdere Sterling som kaptein i et siste desperat forsøk på å klatre på Overall rankingen.

Foden, Mahrez og Alvarez

Haaland bør de fleste fremdeles ha som kaptein, men også et kjedelig valg nå som det bare gjenstår to runder av Fantasy Premier League. Kanskje på tide å diffe litt med en av de andre City-spillerne?

Nordmannen har en xGI hvert 73. min de siste seks rundene. Ingen i Premier League er i nærheten av Haaland. Salah er nærmest nordmannen forventet målinnvolvering hvert 95. min.

På City er det Gündogan som har levert nest best tall de siste seks rundene. Ikke bare har han et forventet målpoeng hvert 120. min de siste seks rundene, men forrige kamp mot Everton var han mer eller mindre hengende spiss.

Selv om Gundogan har levert de beste tallene av Manchester City-spillerne, har vi større tro på Foden og Mahrez den kommende dobbeltrunden. Gundogan har spilt 355 minutter på fire kamper fra 6.mai til 17.mai. Mønsteret tidligere denne sesongen har vært at han benkes hver fjerde eller femte kamp.

Foden og Mahrez starter kampen mot Chelsea, og har gode muligheter til å få fornyet tillit borte mot Brighton. Begge har rundt 3 i odds for å score mål mot Chelsea, og rundt 10 i odds for å score 2 eller flere. Foden har sett frisk ut de siste kampene og kan. Fordelen med å gå for Riyad Mahrez er at han er førstevalget på straffer når Haaland ikke er på banen.

Det er også verdt å nevne Julian Alvarez. argentineren har 2,32 i odds for å score mål mot Chelsea, og bør være aktuell for å starte både hjemme mot Chelsea og borte mot Brighton. Om midtbanen allerede er fylt opp med Brighotn og Manchester United spillere, kan Alvarez være et fint alternativ til f.eks Alexander Isak.

Bruno Fernandes og Antony(?!)

Bruno Fernandes en xGI hvert 124. min de siste seks rundene, og har sett mer målfarlig ut i vår enn han gjorde tidligere i sesongen. Antony har også vist lovende takter i det siste, og er kanskje den aller største diffen av de seks nevnte i denne artikkelen.

Man United har Bournemouth, Chelsea og Fulham igjen på programmet. Sånn sett er Antony kanskje den aller mest spennende diffen denne runden. Den brasilianske snurrebassen er eid av bare 3,6% på spillet. Blant de 100.000 beste i spillet er eierandelen enda lavere, med bare 0,2 prosent av “eliten” som har brasilianeren på laget.

Rashford er tilbake i trening, men skal ha blitt syk og er igjen usikker til kampen mot Bournemouth.

Vi ønsker deg lykke til med byttene denne runden!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds