Fantasy: Dette gjør ekspertene før runde 3

La det være sagt umiddelbart, jeg har aldri vært stor fan av ordet “ekspert”. Ordet etterlater liksom en smak av hovmod på tunga. Jeg liker det engelske ordet “pundit”, som kan oversettes til “forståsegpåer”, et ord som har langt mer iboende ironisk distanse. Anyways, her er PL Norge-redaksjonens grep før runde 3…

Ole Kevin (OR: 390 415)

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ole Kevin har vært iskald på transfermarkedet sålangt, og bruker nå begge sine to free transfers på å få ut Villa-gutta Cash og Bailey. Inn kommer Pascal Gross, som startet forrykende mot United, samt Gabriel Magalhaes fra et høytflyvende Arsenal. Kapteinsbindet står foreløpig på Haaland.

Øyvind (OR: 242 247)

Fantasy: Dette gjør ekspertene før runde 3

Undertegnede traff over all forventning med De Bruyne (C) forrige uke, men han får likevel ikke fornyet tillit denne gang. Grunnen er rett og slett at Newcastle United ser ut som et bedre defensivt fotballag enn navnebrødrene fra Manchester United per nå, og dermed får Salah tilbake kapteinsbindet.

På byttefronten savnet jeg Reece James såpass mye at han ble verdt en -4-hit. Overgangen ble delvis finansiert ved å tidlig gjøre Leon Bailey til Josh DaSilva.

Iver (OR: 1 890 138)

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at også tredjemann tupper Leon Bailey ut av laget (forvent derfor Bailey-hattrick i runde 3). Inn kommer en spennende 5.0-mann i Kiernan Dewsbury-Hall. Han vartet opp med en scoring hjemme på King Power sist, og den Leicester-trippelen er en skikkelig diff i ekte Iver-klasse frem mot GW3.

Kapteinsbindet beveger seg tilbake til Mohamed Salah, etter at Haaland ga fra seg muligheten til å overbevise i runde 2.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds