Fantasytips - kaptein runde 4

Fantasy Premier League – dette skjer på transfermarkedet før deadline

Har du allerede sagt deg fornøyd med fantasylaget ditt, eller er du fortsatt en tinkerman? Vi ser litt på hva som rører seg på fantasymarkedet kvelden før kvelden:

Soleklar favoritt på keeperplass

På keeperplassen befester Onana plassen sin som den mest valgte keeperen. Det er sjeldent vi ser en så tydelig trend før sesongstart. I 4.0-klassen seiler Matt Turner opp som den mest sannsynlige 4.0-starteren til runde 1, noe 5% har fått med seg.

Billig forsvar i vinden

Gabriel Magalhaes (30%) har plutselig blitt allemannseie etter at skaden til navnebror Jesus ble bekreftet. En som derimot må vike ut av template’n er Trent Alexander Arnold (20%), som ikke lenger er den mest valgte Liverpool-spilleren. Salah ligger nemlig stabilt rundt 25%.

Chilwell har snart tatt igjen Reece James på eierandel, og kan fort være oppe og nikke på 15% før deadline i morgen.

Wildcard gameweek 23
Trent til 8.0 ser ut til å bli i overkant dyrt for mange

Vi stoler på de nest dyreste på midten

En mann som har vært svært populær fra starten av er Marcus Rashford. Nytt er det imidlertid at mange lag dobler med både Rashford og Bruno Fernandes.

Martin Ødegaard får stadig mer støtte, trolig er skaden til Jesus en viktig medvirkende årsak også her.

KDB er snart skadefri, og fpl-managerne lar seg ikke be to ganger. Snart oppe på 20% eierandel selv om han ikke har spilt en eneste kamp pre season.

Fantasy Premier League - dette skjer på transfermarkedet før deadline
Rekker KDB sesongstarten?

Det har vært mye prat om 6.5-alternativene før sesongen. Mitoma holder seg stabilt som den desidert mest valgte, men Mbeumo raser nedover lista og har blitt passert av både Eze og MacAllister (litt overraskende). Også Moussa Diaby er farlig nære å ta igjen Mbeumo, som med det ryker rett ut av template.

En annen populær mann ved lansering var Enciso. Folk stoler åpenbart ikke på at han får nok spilletid, og ser andre steder etter en vei inn i Brighton-angrepet.

Skader med enorme ringvirkninger i angrep

I angrep har det skjedd store omveltninger. Først forsvant nevnte Jesus ut med skade, deretter Nkunku. Watkins har dermed gått fra å være en liten diff, til å være den nest mest valgte spissen i hele spillet. På tredje plass har plutselig Joao Pedro dukket opp ut av intet, mens Nicolas Jackson og Darwin Nunez nyter god tillit etter strålende pre season form.

Fantasytips - kaptein runde 4
Denne mannen var den første dominobrikken i denne ukas største omveltning.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds