Manchester United avslutter russisk sponsoravtale

Fantasy-tips: – Ville ikke rørt Man Utd-spillere med ildtang

Vi går inn i en viktig tid fantasy-messig. I løpet av de neste fem ukene (GW 13-19) spilles nesten en fjerdedel av Premier League-sesongen.

Da blir også byttene veldig viktige, i denne artikkelen så skal jeg gå gjennom hvilke spillere og lag som har enkle kamper, og hvem du bør styre unna.

Det er også greit å ha i bakhodet hvilke spillere som spillere som drar til Afrikamesterskapet i slutten av året.

Disse lagene bør du styre unna

Wolverhampton er et av lagene du bør styre unna, da de møter blant andre Liverpool, Man City, Chelsea, Arsenal og Manchester United i denne perioden. Det samme gjelder Newcastle som møter Arsenal, Leicester, Liverpool, Man City og United.

Leeds har også fire vanskelige kamper på rad midt inne i julesesongen da de møter Chelsea, Man City, Arsenal og Liverpool. Watford er også lure å styre unna da de møter Leicester, Chesea og Man City de neste tre.

Man Utd møter Chelsea og Arsenal de to neste, men har deretter et fint program på papiret. Men per dags dato ville jeg ikke rørt det laget med en ildtang, foruten Cristiano Ronaldo.

Lagene du bør velge spillere fra

Øverst finner vi Tottenham. Selvfølgelig er Son og Kane noen som bør vurderes. En annen spiller som har vært populær i Fantasy-miljøet er vingbacken Reguilon, som kan være en fin erstatter for en skadet Chilwell som er ute en stund.

Man City er også et av lagene som har et såkalt brillefint program neste 9 Gameweeks. Det er greit å ha rullering i bakhodet i et tett juleprogram. Dette gjelder i stor grad City. Cancelo er en av de som har vært nailed on, det samme gjelder flere av de andre forsvarerne som slipper til færrest sjanser i ligaen.

Crystal Palace er i flytsonen og har også bra kamper. Her er det to spillere som er i fin form i Conor Gallagher og Christian Benteke(!), og man kan heller ikke avskrive Wilfried Zaha, som er mye involvert i det offensive spillet.

De slipper også til få sjanser imot(nest flest i ligaen), så forsvarere og keepere bør også vurderes. Burnley har også et greit program i juleperioden. Cornet ser ut som en fin differensial inn mot jula. Bakover har de også flere som kan levere målpoeng og clean sheets i Lowton, Tarkowski og Mee.

Siste lag på lista er Liverpool. Her har de fleste allerede Salah og Trent. Selv vurderer jeg Jota, spesielt om vi får en videre oppdatering at Firmino er ute et par uker til. Mané bør også vurderes ettersom han er en veldig fin differensial om man har råd, da Liverpool er laget som skaper flest sjanser.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds