Fantasytips til Gameweek 27

Nå begynner den mest intense fasen av Fantasy-sesongen. Lag blanker, lag dobler, og man bør legge en strategi for hvordan man skal benytte Chipsene som Free Hit, Bench Boost og Wildcard inn mot sesongslutt.

Byttene blir også viktigere, ettersom man må ta fremtidige Dobler og Blanker i betraktning, og man vil ikke rote bort bytter på å hente spillere som blanker i nærmeste fremtid. Det er også viktig å fokusere på spillere som ikke er rotasjansutsatte, da du vil at de skal spille begge kampene i dobbelrundene.

Fire lag med dobbel Gameweek i GW27:

BRENTFORD – eve (A), sou (A)

SOUTHAMPTON – mun (A), BRE (H)

BRIGHTON – lee (A), CRY (H)

PALACE- MCI (H), bha (A)

Tre av disse spiller i GW28: Brentford, Southampton og Palace, så da må man være forsiktig med å bytte inn fra Brighton (Med mindre du benytter Free Hit/Wildcard I GW28, eller har elleve andre som spiller)

Så byttene dine kommer an på din Chipsstrategi.

De mest åpenbare chipsstrategiene er følgende tre:

Chipsstrategi 1: Free Hit/Wildcard I GW28

Chipsstrategi 2: Free Hit/Wildcard I GW29 

Chipsstrategi 3: Ingen Chips. Om du ikke benytter Chip, så ønsker du å ha spillere som spiller i GW28 og aller helst dobler i GW29.

Lagene du bør prioritere nå

Om du er I tvil hvilken strategi du vil benytte, eller vil benytte de senere i sesongen, så er Brentford safe. De Dobler i GW27, spiller i GW28 og dobler i GW29. Så her kan du ikke gå feil. De er også i god form, og har alternativer både bakover (Raya, Mee, Pinnock, Henry) og fremover på banen (Toney, Mbeumo).

Newcastle er nest beste lag på lista, og passer også alle strategier, da de også spiller i samtlige Gameweeks, samt dobler i GW29.

I samme situasjon som Newcastle, finner vi Villa, Chelsea, Leeds, Bournemouth, Leicester og Nottingham Forest. Det skal også nevnes at Palace spiller to kamper i GW27, og spiller også i GW28, men de har kun én kamp i GW29. 

Tottenham kan du heller ikke gå feil med foreløpig, da de også spiller samtlige GameWeeks, men de har ingen dobler. I samme bås finner vi Arsenal, Wolverhampton og Everton.

Men hvilke spillere bør du bytte ut?

Om du ikke benytter Free Hit/Wildcard i GW28, så bør du få ut spillere fra lag som blanker i GW28, og maks ha tre spillere fra følgende lag, for å kunne stille fulltallig ellever:

Manchester United (Dobler I GW29)

Liverpool (Dobler I GW29)

West Ham (Dobler I GW29)

Brighton (Dobler I GW29)

Fulham (Enkel i GW 29)

Manchester City (Enkel i GW 29)

PS: Det skal også nevnes at Brighton, Chelsea, Manchester United og Manchester City mest sannsynlig blanker i GW32. 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds