FPL: Hvem skal inn for Rodrigo?

Alles nye fantasy-yndling Rodrigo gikk av banen med det som så ut som en stygg skulderskade, og blir etter alle solemerker ute et par runder. Nå skal vi ikke ta alle sorgene på forskudd, men det er likevel naturlig å se på hvilke alternativer som er de mest aktuelle erstatterne i lignende/samme prisklasse. 

Pascal Groß (5.8)

Ser man utelukkende på “total points” er det enkelt å hive seg rett på midtbanemannen med nest flest poeng sålangt. Groß har spilt samtlige minutter til nå, og er fus på det meste av dødballer. Et lite minus er selvfølgelig at han ikke tar straffer, men kampprogrammet og prisen tilsier at Groß er et meget godt valg uansett.

Gabriel Martinelli (6.4)

Hvis du er en av dem som fortsatt ikke har denne mannen inne på laget (og ikke har 3x Arsenal fra før), er nå en gylden sjanse til å legge til brassen i fantasy-stallen. Kampprogrammet kunne vært bedre, men Martinellis giftige skuddfot og ekstreme fart gjør ham til et dødelig våpen selv i kamper som Arsenal ikke er forventet å kontrollere i like stor grad.

James Ward-Prowse (6.5)

Southampton-kapteinen er selve definisjonen på stabilitet, også når det kommer til jevne fantasy-poeng. Han tar stort sett alt av dødballer, inkludert straffer, og har kanskje ligaens beste frisparkfot. Kampprogrammet de neste 4 rundene er også overkommelig for et Southampton-lag som har sett bra ut i det siste (wol, BRE, avl, EVE).

Wilfried Zaha (7.1)

Har du litt ekstra penger på bok er det også vanskelig å se bort ifra Wilfried Zaha. De fleste holdt seg unna i starten grunnet kampprogrammet, men Zaha har langt på vei bevist at han er fixture-proof. 4 scoringer på 4 starter så langt, og er dessuten på straffer. Han er dessuten en av ligaens beste kontringsspillere, og spiller definitivt OOP (out of position).

Jokeren: Jesse Lingard (5.8)

Det har vært en trøblete start sålangt, men Jesse Lingard har det med å dukke opp når folk flest har avskrevet ham. Kampprogrammet etter City-kampen kunne knapt vært bedre, og man åpner hjemme mot et av ligaens svakeste forsvar – Bournemouth.

OBS! Borte mot City ble det benken for JLingz. Det er uvisst om dette er et rent taktisk valg, men du vet nå uansett hva du går til hvis du er så gæren at dette er mannen du velger å ta inn.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds