FPL-signeringene du må vurdere før runde 36

Vi står overfor runde 36. Denne runden og to til, deretter er sesongen over. Trippelrunde for Manchester United etterfulgt av at Solskjær & co ikke spiller i det hele tatt den kommende runden, gjør at mange står med flere primaspillere på benk. Chelsea, Leicester og Arsenal får også hvile denne runden.

Skal West Ham, Tottenham eller Liverpool klare europaspill er det nå de må vise hva de kan. Det er derfor ubehagelig mange gode signeringer å gjøre, og avhengig av om du tror David, Goliat eller Tottenham klatrer opp på podiet burde signeringene dine reflektere det.

Så hvorvidt du tenker å ta hits eller ei, er det kanskje på tide å spørre seg selv: kan du ta med rangeringen din til banken? Hvis svaret er «nei», sjekk ut disse mulige signeringene.

Form eller kampprogram?
Først og fremst må det presiseres igjen at det er overflod av gode signeringer til kommende runde, i alle fall på papiret. Merseysiderivalene Everton og Liverpool har nydelige kamper i vente, men utover Calvert-Lewin og Lucas Digne har de resterende alternativene såpass høy eierprosent at å anbefale signeringer som Salah, Alexander-Arnold og Jota føles unødvendig.

Michail Antonio (£6.4)
West Hams eneste gode spissalternativ er tilbake i form, og har spilt alle mulige minutter etter returen mot Burnley i runde 34. Hvordan endte forrige sesong igjen.. Vel, én ting er sikkert, Antonio er en mann for store anledninger. Hvem skal klare å hjelpe West ham å klare europaspill? Det virker uunngåelig at enten Michail eller Messi Lingard vil ha en finger med i spillet.

Antonio har vist så ekstreme takter når han har vært frisk denne sesongen, og i og med at en solid chunk managere gjorde hastesigneringer i spissområdet for å få inn Cavani, er Antonio en nydelig spiller å signere til runde 36. West Ham møter Brighton og West Brom borte, før de møter Southampton hjemme for sesongfinale.

Med alt å spille for burde det bli intens fotball, og med høyt press har fasiten fra manager David Moyes tidligere vært: «SEND BALLEN TIL ANTONIO», hvor engelskmannen har stått planta foran mål for å sette inn målene.

Bamford (£6.4), Raphinha (£5.4) og Dallas (£5.3)
Leeds har et enkelt kampprogram i vente. Burnley og Southampton borte, etterfulgt av kirsebæret West Brom hjemme, er hva du får servert. Det skal bare bli poeng, og Leeds har virkelig klart å tilpasse seg det beste av de beste selskap, altså Premier League.

Bamford fikk beskjed av Bielsa om å studere Haaland, og det kunne virkelig se ut som han tok lærdom av studiene. Putta mot Tottenham, og klarte å mane frem en skikkelig usikkerhet til den allerede usikre Spurs-leiren. Det var riktignok et svært gledelig gjensyn med en ringrev i årets fantasyutgave som stjal søkelyset, da brasilianske Raphinha endelig kunne kreve spilleminutter igjen.

De som har lest artiklene våre før, veit hvor høy stjerne Raphinha har hos oss. Høyrevingen er en driblefant uten sidestykke, og har gitt vel så mange highlight-øyeblikk i TV2-studio som han har gitt deilige fantasypoeng. Billig, effektiv, og løfter hele Leeds-angrepet sin verdi. Fikk bare drøye tredve minutter mot Tottenham, men satt sitt preg med en nydelig assist etter et enda mer nydelig forarbeid.

Stuart Dallas er overalt. I alle fall på banen. En nærmest selvsagt signering for de som har forsvarsspillere de ønsker å bytte ut. Viser seg gang på gang å være målfarlig, og puttet sitt åttende for sesongen i kampen mot Tottenham. Med et tilsynelatende enkelt kampprogram i vente er det i alle fall fristende å gi ham tillit, til tross for at det er et formsterkt Burnley som står i døra til runde 36.

Så hvem skal man velge? Vel, det er tre spillere i tre forskjellige posisjoner på fantasy. Alle er gode signeringer på hver sin måte. Det som gjør disse signeringene interessante er at det ikke er all verdens for noen av de involverte lagene å spille for, og det er vanskelig å forutsi hvordan dette preger helheten.

Drøfting
Har du fortsatt wildcard igjen, så for guds skyld: bruk det nå! Desperasjonen råder, og med så mye å spille for i tillegg til enkle kampprogram, er det lett å bli rådvill på hvor mange hits det er verdt å ta. Det ligger an til å kunne bli svært antiklimatisk for de som tar for mange hits, og husk at fire poeng til og fra kan bety ekstremt mye når det komme til stykke på slutten av runde 38.

Etter en turbulent sesong går det likevel mot slutten, og hvis du ikke har noe å tape, så hvorfor ikke bare gønne på med noen spennende signeringer der du har blank? Det gjør i alle fall undertegnede. Lykke til!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds