Kan være over for Hodgson

Selv om januarvinduet er stengt, er det masse rykter om hva som blir neste sving i verdens beste liga. Her er et utdrag fra hva det snakkes om i britisk media i dag.

Daily Mail

I helgen kom det frem at Manchester City har lyst på Romelu Lukaku. Agüero skal være på vei ut, og selv om Paris Saint-Germain er blant de mer aktuelle klubbene for å kjøpe nettopp Agüero skal de også være interessert i Lukaku.

Manchester United har angivelig pekt seg ut RB Leipzig-eide Ibrahima Konate som deres neste midtstopper. Ryktet skal ha det til at de vil prøve å gjøre et sommerrykk for å sikre seg midtstopperen.

Roy Hodgson har en uforutsigbar fremtid i Crystal Palace. Klubben har fortsatt ikke tilbudt ham en ny kontrakt, og det er snakk om at de ønsker å få inn en yngre manager. Kontrakten til Hodgson utgår etter sesongen.

Ander Herrera tror Paris Saint-Germain vil slite med å signere Lionel Messi på grunn av potensielle problemer med Financial Fair Play.
Klar bane for Manchester City? 

The Sun

Jurgen Klopp er fortvilet over hvordan Liverpools eiere opptrer på overgangsmarkedet etter han ble nektet å gi et 100 millioner pund bud på Napoli-stopper Kalidou Koulibaly.

Chelsea skal angivelig allerede nå ha vært i lovende samtaler med RB Leipzig om å signere Dayot Upamecano i sommervinduet.

Med store navn som Sergio Ramos, Luka Modric og Lucas Vazquez på utgående kontrakt til sommeren skal rapporter ha det til at Real Madrid kommer enten til å signere Erling Braut Haaland eller Kylian Mbappé i sommer.

Daily Express

Liverpool og Jurgen Klopp skal ha pekt seg ut Real Madrid-ving Vinicius Junior som ønsket overgang i sommer.

Mbappe sa nylig at han ser for seg å tilbringe fremtiden sin i Paris Saint-Germain, noe som setter kjepper i hjulene for klubber som Real Madrid og Liverpool.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds