Kapteinsvalg GW6

Diskusjonen Salah eller Fernandes har blitt Salah eller Ronaldo de siste ukene, og denne uka blir nok inget unntak. Med en strålende gjenforening i Manchester har Ronaldo vist ettertrykkelig at han slettes ikke er over middagshøyden. Betyr det at man bare må glemme Fernandes helt når det kommer til hvem som skal lede skuta? Eller er det kanskje Antonio som skal terrorisere et skadeskutt Leedsforsvar?

 

Salah:

Salah spiller borte mot Brentford til helga, noe som i utgangspunktet høres ut som en real lekkerbisken for vår egyptiske venn. Salah mot nyopprykka lag pleier som regel å være spikra biff. Men Brentford har vist seg som et svært motstandsdyktig fotballag. De virker godt organiserte bakover, og har flere kontringstrusler, spesielt når samspillet mellom Toney og Mbeumo sitter på topp. Jeg tror Liverpool slår Brentford, men de skal nok få slite for 3 poeng her. Mye mål tror jeg ikke det blir, derfor er jeg skeptisk til Salah som kaptein for runden

 

Ronaldo:

Ronaldo har igjen tatt Premier League med storm. Til og med i press uten ball har  portugiseren imponert, noe få trodde vi kom til å se. Med 3 mål på to kamper er også Ronaldo blant de sikreste kortene i FPL om dagen. Det verste av alt; jeg har på følelsen av at han kommer til å bli enda bedre utover sesongen når system og relasjoner er skikkelig innarbeidet. Ronaldo og resten av Man Utd spiller tidligkamp mot Aston Villa, og selv om gammel FPL-overtro sier man skal være forsiktig med å kapteine spillere som spiller åpningskampen, tror snarere det vil lønne seg her. Villa er på stigende kurve, men den store spilleren fra seieren over Everton, Leon Bailey, er ute med skade. Her tror jeg Villa komme til å falle gjennom mot et revansjelystent United, som trenger å markere seg etter å ha røket ut av ligacupen i midtuka.

 

Antonio:

Etter utvisningen i runde 4 har det kjølnet noe rundt den tettbygde West Ham-spissen. Nå er han imidlertid klar igjen, og med en forlenget kamppause peker alt mot at Antonio vil være tilbake igjen med et smell. Han skal opp mot et særdeles skadeplaget Leeds-forsvar, et forsvar som ikke akkurat har vært vanntett så langt i sesongen, selv uten skadeproblemene. Antonio kan fort ende opp som den store spilleren fra runde 6, så om du vil gjøre noe annerledes enn kompisene dine, Kan Antonio fort være mannen å satse på.

 

Andre som kan nevnes er Demaray Gray som mest sannsynlig spiller spiss mot Norwich denne runden, Wilfred Zaha som skal opp mot en av sine favorittmotstandere når Brighton kommer på besøk til London, eller en Ismaila Sarr i kjempeform som har hjemmekamp mot Newcastle.

 

Likevel, det tryggeste virker å sette bindet på den hjemvendte sønn i Manchester.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds