King bytter agent – Tyder på at noe kommer til å skje

– Sterk relasjon til Solskjær

Ifølge Sky Sports er Manchester United en av fire toppklubber i Premier League som ønsker å sikre seg Joshua King.

– Agentbytte kan selvfølgelig tolkes dithen at King er lysten på en overgang. Hvis han er fornøyd, bytter han ikke agent, så han er sikkert misfornøyd med at han ikke er i en større klubb allerede, sier TV2s Jesper Mathisen.

Solbakken har en veldig sterk relasjon til Ole Gunnar Solskjær. Og det blir heller ikke første gang Solbakken sitter på “begge sidene av bordet” om det skulle bli snakk om en overgang.

At en overgang kan bli aktuell igjen til sommeren er ikke usannsynlig.

Takket nei til 325 millioner

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var angivelig på spissjakt allerede i januar.

Den britiske avisen The Telegraph at kristiansunderen har prøvd å hente Joshua King til Manchester United. Noe som også stemte med informasjon TV 2 hadde tilgjengelig da.

Bournemouth avslo budet, som i følge TV 2 var på rundt 325 millioner kroner.

Kilder til TV 2 fortalte senere at Joshua King-interessen fra Manchester United kjølnet, og at klubben vurderte andre alternativer i stedet for nordmannen. 

Vil spille i Champions League

Brede Hangeland møtte Joshua King på Ullevaal for en uke siden. Bournemouth-angriperen avslørte en av sine største drømmer i intervjuet med Hangeland.

– Selv om jeg har tre minutter i debuten for Manchester United for mange år siden, teller jeg ikke den. Jeg må spille Champions League før jeg legger opp, og det for en god klubb, uttalte Joshua King.

I februar innrømmet King at Manchester United-interessen gjorde at han fikk tilbake følelsene han hadde da han gikk til storklubben som 16-åring.

– Jeg er Bournemouth-spiller og trives veldig godt her. Men det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse, jeg skal ikke lyve. Men det skjedde ikke, og jeg kommer til å gi alt for Bournemouth så lenge jeg er i denne klubben, sa King i et intervju med TV 2.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds