Klopp: – Planen er å gi meg i 2024

Jurgen Klopp (54) avslører at han planlegger å gi seg som Liverpool-manager når kontrakten hans utgår i 2024. 

Klopp har vært med på å transformere Liverpool siden hans ankomst til Liverpool. Tyskeren har vunnet Champions League, Premier League, klubb-VM og nå senest Carabao Cup med Merseyside-klubben.

Tyskeren planlegger ikke å forlenge kontrakten sin med Liverpool. Til sommeren 2024 vil 54-åringen ha vært manager for klubben i nesten ni år.

Klopp har tidligere uttalt at han har lovet familien sin at han skulle ta en pause fra fotballen når kontrakten hans har utgått.

Liverpool FC - Jürgen Klopp on his future, hunting the title, West Ham and  more
Klopp planlegger å gi seg i 2024.

På gårsdagens pressekonferanse sa han: “Planen er å holde på til 2024, også er det “takk for meg”.

På spørsmål om noe kunne endre planen hans svarte tyskeren: “Hvis jeg har energien til å fortsette. Jeg elsker jobben min, men jeg har flere ganger sagt at det må være andre viktige ting ute i verden, der man ikke hele tiden tenker på fantastiske fotballspillere.”

“Akkurat nå er jeg full av energi, men vi må sørge for at dette blir tilfellet også fremover. Du vil jo ikke sitte rundt sliten mesteparten av tiden og tenke: “Hvorfor bryr alle seg der ute? Jeg kunne ikke brydd meg mindre.”

Liverpool ligger på 2. plass i Premier League. De rødkledde tar imot West Ham på Anfield i kveld.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds