Liverpool klare for “cupfinale”

Post-match onsdag kveld fikk Liverpool-manager Jürgen Klopp muligheten til å snakke ut om det imponerende comebacket klubben er i rute til å gjøre i årets sesonginnspurt.

Selv om Liverpool i skrivende stund ligger på en fjerdeplass, som belønnes med Champions League-spill, gjenstår sesongens siste serierunde. Og alt kan ryke – dersom de ikke holder tunga rett i munnen.

– Det var en semifinale, og vi måtte vinne den. Det gjorde vi. 3-0. Rent bur, ramser Klopp opp til Sky Sports etter en imponerende kamp mot formsterke Burnley på Turf Moor.

Liverpool tapte faktisk 0-1 da klubbene møttes på Anfield tidligere i sesongen. Om fasiten for innspurten blir helomvending fra kampene de spilte tidligere denne sesongen burde Liverpool-supportere slutte å lese nå.

I runde 38 tar nemlig Liverpool imot Crystal Palace, som de slo 0-7 i det første møtet for sesongen mellom de to klubbene.

– Ingenting er avgjort, men vi har forbedret posisjonen vår, hårfint, og nå gjenstår «finalen», fortsetter Klopp.

– Det er det vi har ønsket, det er det vi har trengt, og det er det gutta fortjener i dag etter en topp, topp gjennomført kamp.

Dersom den rødkledde Merseyside-klubben presterer tilsvarende som Leicester, eller bedre, når Leicester møter Tottenham i sesongens siste runde, har de nå gjort seg fortjent til Champions League-spill.

– Vi har ikke vært i topp fire siden februar, og vi tar ikke posisjonen vår for gitt.

Mildt sagt overraskende er det avgjørende scoringer og målgivende pasninger fra målvakt Allison Becker og reservemidtstopper Nat Phillips som har gjort posisjonen de nå befinner seg i til en realitet.

– Når du vinner en semifinale går du til finalen og det er dit vi skal. Vi vil gi det vårt absolutt beste, avslutter Klopp.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds