Må du selge Kane nå?

Som vi meldte i går, kan det ha vært lurt ikke å gjøre byttene dine før nærmere deadline. Kane tilbragte siste del av kampen mot Dinamo Zagreb på benk, med en ispose festet rundt kneet.

Mange belager seg på at Tottenham skal gjøre det knallbra i runde 29, en runde hvor et fåtall andre klubber spiller kamp i det hele tatt. En offensiv Tottenham-trippel er plutselig ikke så uvanlig, men etter gårsdagen er det usikkert om kapteinen på toppen er spilleklar denne helgen.

Mourinho har allerede vært ute og meldt at han tror Kane er klar mot Arsenal på søndag kveld, men det ville ikke vært ulikt Mourinho å spre falske rykter før storkamper.

– Jeg tror ikke det Harry ble plaget av er noe stort. På søndag spiller vi en kamp samtlige i stallen har lyst til å spille, og Kane kommer ikke til å la seg stoppe av småtteri. Jeg sitter ikke med følelsen av at dette er noe alvorlig, fortale José etter seieren i går.

Formen Kane viste i Europa League-oppgjøret var ikke uvant kost, og han noterte seg for to scoringer. Samtidig som man sitter med et håp for at det er liknende tall vi får se i helgen,  er det ikke akkurat flust med muligheter for erstattere, og Kane er allerede den desidert mest signerte angrepsspilleren i overgangsvinduet til runde 28.

Enn så lenge er det usikkert om han kommer til å spille, men skal vi tro Mourinho er det ingen grunn til å bekymre seg for Kane.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds