Mourinho blir ny Roma-manager

Det skulle ikke ta lang tid før “the special one” skulle finne seg en ny arbeidsgiver. Valget falt på tradisjonsrike AS Roma, og Mourinho virker fornøyd med å ha karret til seg den gjeve stillingen.

José Mourinho fikk sparken etter bare 17 måneder som Tottenham-manager, og returnerer dermed til Serie A for første gang siden han vant flere titler med Inter mellom 2008 og 2010.

– Etter møter med eierskapet i klubben og Tiago Pinto forsto jeg umiddelbart hvilken type ambisjoner de har for AS Roma, skriver Mourinho på hans sagnomsuste Instagram-profil.

Mourinhos forrige Serie A-klubb, Inter, kunne forleden dag juble over å ha kjørt over alt av motstand i ligaen, og med det løfte Serie A-trofeet de ikke har kunnet løfte etter Mourinho sin siste sesong som manager for klubben.

Det var i april snakk om at Mourinho skulle jobbe som ekspertsynser for britiske Talksport i anledning sommerens europamesterskap. Nyansettelsen til tross, vil det ikke være den titteljagende portugiseren som står ved sidelinjen når Roma skal prøve å hente seg inn mot Manchester United i førstkommende torsdags europaligaoppgjør mellom de to rødkledde lagene.

Det får bli neste sesong.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds