Mourinho: – Et mirakel om vi ender blant de fire beste

Manchester United-manageren var lite optimistisk etter poengdeling mot Southampton

Etter lørdagens 2-2 kamp borte mot Southampton ligger Manchester United på 7.plass på tabellen, hele 8 poeng bak Arsenal (4.plass) og Tottenham (5.plass).

United, som står uten seier i ligaen siden 4.November møter et Arsenal-lag i vinden i morgen, og skulle de røde djevlene tape den kampen vil det trolig være 11 poeng opp til 4.plassen. (forutsett at Chelsea vinner mot Wolverhampton)

Etter Lørdagens kamp mot Southampton ble Mourinho spurt om klubbens ambisjoner denne sesongen. ” Vi skal prøve å ta så mange poeng som mulig, og forsøke å utrette et mirakel for å kvalifisere oss til Champions League .

Vi trenger ikke et mirakel

På tirsdagens pressekonferansen valgte United-manageren ordene sine med litt mer omhu. “Om jeg brukte det ordet – mirakel, så var det ikke det jeg mente”, sa han. “Vi trenger ikke et mirakel, men vi kan ikke kaste bort poeng i kamper der vi skal ta 3 poeng.

 

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.