Nekter å snakke kontraktforlengelse

Southampton-manager Ralph Hassenhüttl melder det ikke går som smurt å komme til enighet med Danny Ings om ny kontrakt. Den tidligere Liverpool-spilleren har kontrakt med Southampton frem til 2022, og dersom det stagnerer fullstendig vil han mest sannsynlig bli solgt i sommer. Flere klubber har vist sin interesse ved tidligere anledninger, deriblant Manchester City og Tottenham.

Fikay Tomori reiste, som en av svært få januaroverganger, bort til AC Milan på utlån for en måned siden. Så langt har han hatt sine stunder i rødt og svart, og Thomas Tuchel sa senest fredag ettermiddag at Tomori ikke har noen spikret plass i hans Chelsea-planer. Det har imidlertid oppstått et spillerbytteforslag, hvor også AC Milan-signerte midtbanespiller Franck Kessie har vekket interesse på Stamford Bridge.

Det virker samtidig som som Chelsea har pekt seg ut en ny ønsket midtstopper i Bayern München-signerte Niklas Süle, noe som ikke er helt utenkelig nå som Upamecano ser ut til å være Bayern-spiller fra sommeren av.

Siste vending i Messi-sagaen er at det nå kommer frem at Manchester City fortsatt har igjen å gi noe faktisk bud for argentineren, noe som blir bekreftet både av talspersoner for Manchester City, og Lionel Messi.

Det skal riktignok sies at det finnes ganske spesifikke rykter for hvordan en eventuell kontrakt kunne sett ut, dersom Messi signerte for Manchester City. Sky Sports melder nå at sommerens utkast, som tok utgangspunkt i lønn og honorarer på 600 millioner pund, skal ha blitt frisert ned til 430 millioner pund.

Heung-Min Son nekter å diskutere ny kontrakt med Spurs, og forklarer det med at det ikke er riktig tid å gjøre det på. Sørkoreaneren er en nøkkelspiller for Mourinho, og det ville passet dårlig for hans planer om Son forsvinner. Kontrakten han er på nå går til 2023, og det virker som det er koronaøkonomien som gjør at det er dårlig timing for lønnsøkninger, og den slags.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds