Overgangsrykter- 1. september

11 dager igjen til Premier League ruller i gang igjen, og klubbene begynner å få dårlig tid om de skal sikre seg spillere før seriestart. Vinduet stenger ikke før 5. oktober, men det vil uansett være mest gunstig å være ferdighandlet når 12. september tikker inn.

Nå begynner det å skje ting i Manchester United. Donny van de Beek har bestått den medisinske testen og vil melde overgang til de røde djevlene for rundt 40 millioner pund. Det melder overgangsguruen, Fabrizio Romano. Det skal likevel ikke stoppe der, for Solskjær og co. ESPN melder at klubben skal også være klar til å handle mer, med Dayot Upamecano fra RB Leipzig i kikkerten. Rundt 37 millioner pund er summen de må punge ut for den franske stopperen.

Arsenal nå: Klubben har terminert kontrakten til Henrikh Mkhitaryan. Armeneren var på lån i Roma forrige sesong , og har nå signert permanent for det italienske hovedstadslaget. Dani Ceballos skal ha blitt overtalt av Mikel Arteta til å bli nok et år i The Gunners, på lån fra Real Madrid. Det melder The Guardian.

Ny midtstopper på vei til Manchester City? Kalidou Koulibaly skal ifølge France Football ha blitt enig med klubben om de personlige betingelsene.

Tottenham gjorde sin første signering forrige søndag, da de hentet Matt Doherty fra Wolverhampton. Nå skal de imidlertid se seg lenger fremover på banen og ønske seg spiss-duoen Joshua King og Callum Wilson fra Bournemouth. Det skriver Talksport.

Aston Villa er også interessert i Wilson fra The Cherries. Det ryktes videre at Matty Cash og Villa har blitt enige om de personlige betingelsene. En overgangssum på 15 millioner pund skal legges på bord for høyrebacken fra Nottingham Forest.

Chelsea har vært travle på overgangsmarkedet denne sommeren. Nå skal de muligens være ferdighandlet når Kai Havertz er på vei inn dørene på Stamford Bridge. Overgangssummer skal ligge på 72 millioner pund, som vil være klubbrekord. Dette meldes av The Guardian.

Leicester er på utkikk etter en erstatter for Ben Chilwell, og Timothy Castagne fra Atalanta er et navn som har dukket opp. Belgieren kan spille på begge sider i forsvarsrekka, og er ønsket av The Foxes. Det melder The Sun.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds