Overgangsrykter- 4. september

Vi rører videre i ryktegryta og koker opp noe saftig i dag også. På menyen denne fredagen finner vi blant andre Havertz, Benrahma og Messi.

Den spanske avisa Sphera Sports skrive på Twitter fredag at Lionel Messi har bekreftet at han blir i Barcelona. Ifølge Marca vil argentineren komme med den offentlig uttalelse innen kort tid.

Ryktene ryker fortsatt rundt Kalidou Koulibaly og hans overgang til Manchester City. Det gjør at Napoli nå er på leit etter en erstatter, og den kan de finne i Arsenal. Presidenten i Napoli, Aurelio de Laurentiis, ønsker seg Sokratis Papastathopoulos. Dette skriver Evening Standard.

Arsenal kan være på leit etter enda en vingspiller dette vinduet. Nå er øynene rettet mot London-rival, West Ham, og brasilianske Felipe Anderson. Det melder Football Insider. Imidlertid skal Lucas Torreira være nære et låneopphold i Fiorentina for sesongen, skriver The Times.

Harry Wilson var på utlån i Bournemouth forrige sesong, og har vært linket til flere klubber om et nytt utlån denne sesongen. Leeds, Newcastle og Southampton skal ha siklet på 23-åringen, men Liverpool skal likevel være interessert i å holde han i klubben for årets sesong. Det melder Liverpool Echo.

Manchester United har åpnet pengesekken, og har allerede sikret seg Donny van de Beek. Nå ser de seg videre og skal ha slengt 30 millioner pund på bord for Real Madrids, Sergio Reguilón. Det skriver Sport.

Chelsea har vært travle på overgangsmarkedet hittil. Kai Havertz ser nå mer og mer ut til å bli nestemann inn dørene på Stamford Bridge, og nå melder Bild at den midtbaneeleganten skal ha reist fra den tyske landslagstroppen for å gjøre unna den medisinske sjekken for London-klubben. The Telegraph skriver at klubben også skal være interessert i ny keeper og har sett seg til Rennes i Frankrike. Edouard Mendy er kanskje mannen som skal gjøre buret tryggere for de blå. Prislappen ligger på 30 millioner pund.

Everton er nære å annonsere en overgangstrippel, med James, Allan og Doucouré. Nå skal de ifølge Le10 Sport være interessert i nok en midtbanespiller, i Thomas Lemar fra Atlético Madrid. Den spanske klubben har satt en overgangssum på rundt 18 millioner pund. Wolverhampton og Porto er også interesserte, men franskmannen skal være mest gira Premier League-spill.

Brentford var tap i play off-finalen ifra å spille på øverste nivå for 20/21-sesongen. Det resulterte i at fansen nå frykter for å miste mange av stjernespillerne som leverte forrige sesong. Saïd Benrahma er en av dem, og nå skal West Ham være interessert i å gi driblefanten Premier League-fotball likevel. The Hammers har plan om å bruke pengene de får fra Grady Diangana, til å hente mannen fra Algerie. Dette melder Sky Sports.

Og når vi er inne på West Ham, kan vi merke oss at enda en yngre engelskmann velger å ta steget ut i det store utland, da Benicio Baker-Boaitey har signert for Porto. Spennende å følge 16-åringen videre.

Aston Villa-fansen fikk seg en hyggelig melding attåt morgenkaffien torsdag, da Matty Cash ble annonsert på sosiale medier. Høyrebacken fra Nottingham Forest kommer med en overgangssum på 16 millioner pund. Videre ønsker Birmingham-laget seg Callum Wilson fra Bournemouth, men de skal visstnok få kamp fra Newcastle om 28-åringen. Det melder The Telegraph.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds