Overgangsrykter mandag 22. mars

Eric Bailly frykter for sin egen fremtid, og reagerer på en foreslått kontraktforlengelse med Manchester United. Midstopperen er redd forlengelsen foreslås utelukkende med hensikt om å øke verdien hans ved det som skal være et nært forestående videresalg. Forsvarsspilleren er misfornøyd med spilletiden han får under Solskjær, og han skal i helgen ha fortalt venner at han mistenker rollen hans aldri vil bli tilfredsstillende for hans egne krav under Solskjær.

Arsenal har vist interesse for Philippe Coutinho, en overgang som minker i sannsynlighet dersom Ødegaard skulle forlenge låneoppholdet sitt i London-klubben. Coutinho har en klausul i kontrakten sin med Barcelona, og om han gjør ti opptredener til i Barcelona-trøye, må de betale Liverpool 20 millioner pund til. Barcelona er naturligvis fysne på å unngå denne «lille» utgiften, og av den grunn snakkes det om at han kommer til å selges i sommer.

Søndag ettermiddag tapte Juventus et Serie A-oppgjør mot Benevento, da sistnevnte kom på besøk i Torino. Det vil seg ikke for Juventus, og alle øyne er rettet mot Cristiano Ronaldo. Toppscoreren vil være aktuell for overganger resten av karrieren, og med pandemiøkonomi på tvers av ligaer er å gi slipp på storspillere som Ronaldo en enkel løsning.

Det er hovedsakelig tidligere klubber som Manchester United og Real Madrid som er nevnt som potensielle overganger. Disse ryktene ble kjapt avkreftet, men om det på en eller annen måte ikke skulle bli Champions League-spill for Juventus neste sesong, så vil portugiseren mest nærmest garantert flytte på seg.

Harry Kane ønsker seg angivelig bort fra Tottenham Hotspur, selv om det ville skapt ramaskrik. Daniel Levy gir neppe slipp på den engelske landslagskapteinen, men den knallgode spissen har lyst på trofeer. Ekspertene kvier seg for å se noen overgang i sommervinduet, mye på grunn av at prislappen ville vært på minst 120 millioner pund.

Diogo Jota har levert knallgodt etter overgangen fra Wolverhampton, og nå skal en av hans tidligere lagkamerater muligens løse en floke i en annen rød storklubb. Manchester United anser Pedro Neto som et alternativ til Jadon Sancho, en overgang som tilsynelatende har stagnert fullstendig.

Wolverhampton har ikke fått til det store i skadefraværet til Raul Jimenez, og hvorvidt Wolves har kapasitet til å la den lovende, 21-årige Pedro Neto gå, gjenstår å se. I skrivende stund har Neto en markedsverdi på 50 millioner pund, og Sancho det dobbelte.

Inter Milan viser interesse for “soon-to-be”-bosmanspiller Sergio Aguero, men møter konkurranse fra Barcelona og Paris Saint-Germain.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds