Overgangsrykter – Onsdag 2. september

Det er fortsatt knyttet stor spenning rundt hva som skjer med Lionel Messi i dette overgangsvinduet. Record skriver at argentineren skal ha blitt enig om en femårsavtale med City Football Group, som vil bety at han spiller tre sesonger i Manchester City, og to år i MLS og New York City. Avtalen ligger på rundt 623 millioner pund. Lionels far, Jorge Messi, er i dag i Barcelona for å diskutere fremtida til sønnen med klubbens president Josep Bartomeu.

I går kunne endelig Arsenal presentere brasilianske Gabriel for fansen. Arteta og co skal likevel ikke være ferdighandlet, og ønsker seg nå Thomas Partey fra Atletico Madrid. Goal melder at ghaneseren har en utkjøpsklausul på 44,5 millioner pund. 

PSG ønsker seg høyreback, Hector Bellerin, fra Arsenal. Det franske hovedstadslaget skal ha lagt rundt 30 millioner pund på bord for å sikre seg den 25 år gamle spanjolen. Bayern München og Juventus er også interessert. Dette melder The Guardian.

Everton-fansen sitrer nok av spenning da det er meldt om at James Rodriguez og Allan skal på medisinsk sjekk onsdag, før de så er klar til å bli annonsert som Everton-spillere, melder Sky Sports.

Sky Sports melder videre at Newcastle jobber med å få til en avtale for å sikre seg Callum Wilson fra Bournemouth og at Matt Richie går til andre veien. The Magpies skal også være nære signaturen til Ryan Fraser fra samme klubb. Det melder talkSPORT.

Daily Mail melder at Gini Wijnaldum kan være på vei til Barcelona. Ronald Koeman kjenner godt den nederlandske midtbanespilleren fra landslaget, og er nå lysten på å hente han til sin nye klubb. De skal ikke være villig til å betale mer enn 18 millioner pund.

Brighton har sendt ut to nye spillere på lån foran årets sesong. Shane Duffy til Celtic og Glenn Murray til Watford. Dette bekrefter klubbene.

The Telegraph hevder at West Ham-spiller, Grady Diangana, er på vei tilbake til West Brom– klubben han var på lån hos forrige sesong. Det skal være snakk om en overgangssum på 12 millioner pund.

Tidligere Chelsea-manager, Antonio Conte, skal være veldig interessert i å hente N’Golo Kanté til sin nye klubb, Inter. Chelsea har satt prislappen til 80 millioner pund for den franske midtbanespilleren. Det melder Express.

Aston Villa skal ha meldt seg på i kampen om å sikre seg Sergio Romero fra Manchester United. En avtale om en byttehandel om Romero og Grealish pluss en pengesum kan være tilfelle. Det skriver The Athletic.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds