Overgangsrykter- Onsdag 26. august

Vi krysser av en dag nærmere seriestart i Premier League, og nå begynner virkelig overgangsvinduet å ta fyr her. Hold deg fast, her er dagens rykter:

 

Vi er nødt til å starte med Lionel Messi. I går meldte både argentinske og spanske medier at Messi har bedt om å forlate Barcelona, og bli løst fra kontrakten. Det gjorde naturligvis at sosiale medier kokte over, og folk spekulerte seg sprø på hvor 33-åringen nå ender opp.

 

ESPN hevder at Messi har vært i dialog med Guardiola om en overgang. Manchester City skal også være oddsfavoritt til å hente argentineren. Det er dog vanskelig å se for seg hvor han bestemmer seg for å dra. Bayern München? PSG? Juventus? Eller kanskje det rett og slett blir Leeds? Han skal visstnok være stor beundrer av Marcelo Bielsa, og har tidligere uttalt at han håper å en dag kunne jobbe med sin landsmann. Vi er uansett bare nødt til å vente og følge spent med. Dette blir uansett overgangsvinduets største bombe.

 

Apropos Leeds: Valencias Rodrigo skal være klar for den nyopprykkede klubben. Seint i går kveld publiserte Valencia selv på sin Twitter-konto et innlegg der de både takker spanjolen for sine tjenester og ønsker han lykke til videre i Leeds. Bare medisinsk sjekk og de personlige betingelsene gjenstår. Overgangssummen ligger på rundt 30 millioner pund. Det vil i så fall være overgangsrekord for de hvite, en rekord som da har stått i 20 år. Den gang i 2000 da Rio Ferdinand signerte fra West Ham for 18 millioner pund. Sprøtt.

 

I går kveld ble Pedro annonsert som ny Roma-spiller. Dette har ligget i kortene en stund, men i går ble det altså klart. Han går gratis fra Chelsea, klubben han har vært i siden 2015. Og når vi først er inne på laget som fort kan blir vinner av dette overgangsvinduet: Thiago Silva skal på medisinsk sjekk hos Chelsea på torsdag, ifølge Sky Sports.

 

The Telegraph melder at Everton skal være interessert i å hente James Rodríguez til klubben. Colombianeren spilte under Ancelotti både i Real Madrid og Bayern München, og kan nå bli gjenforent med Everton-manageren.

 

Ifølge Sky Sports skal Nuno Espírito Santo og Wolverhampton være interessert i å hente Arsenal sin høyreback, Ainsley Maitland-Niles. 20 millioner pund skal være summen ulvene må betale. Samme nettside melder at José Mourinho ønsker seg Matt Doherty i Tottenham.

 

Tilbake til Arsenal: De skal være villig til å la Rob Holding gå, dersom signeringen av Gabriel Magalhaes går igjennom. Newcastle skal være i førersetet til å hente stopperen, på lån. Det melder Daily Mail.

 

The Gunners er også blant klubbene som skal ønske seg Philippe Coutinho, fra Barcelona. De får i så fall kamp fra Manchester United og Chelsea om brasilianeren. Dette melder Marca.

 

QPRs Eberechi Eze var en av de fremste attraksjonene i Championship forrige sesong. Både West Brom og Fulham skal ha vært interessert i å lokke driblefanten til Premier League dette vinduet, uten hell. Nå ryktes det imidlertid at Crystal Palace skal ha rappet til seg Eze. Det være snakk om en overgangssum på rundt 20 millioner pund.

 

Vi holder oss i Championship, og en annen som leverte en glitrende sesong på nivå to i England i fjor, nemlig Brenfords Ollie Watkins. Nå skal Fulham være interessert i å hente spissen. Om det blir realisert, vil The Cottagers stå med de to som endte på de to øverste plassene på toppscorerlista i Championship i fjor. Mitrovic (26 mål) og Watkins (25). Aston Villa, West Brom og Crystal Palace skal også være interessert i signaturen til engelskmannen. Det melder Sky Sports.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds