Overgangsrykter mandag 24. august

Mens det fortsatt bare er offensivt Chelsea har kjøpt forsterkninger denne sommeren, ser to defensive overganger ut til å være det neste trekket for the Blues.

Thiago Silva og lagkameratene hans i PSG klarte heller ikke i år å karre til seg gull fra Champions League, og den erfarne brasilianske midtstopperen er etter august kontraktløs. Den dyktige forsvarsspilleren, som fyller 36 i september, skal være ønsket på Stamford Bridge.

Chelsea har slitt med mangel på lederskapsevne i deres defensive spill, og erfaringen til Thiago Silva kan være med på å endre dette. En ettårskontrakt skal være det som tilbys av Londonklubben.

Willian (30) ble nektet 3-årskontrakt på grunn av alderen, men veteran Thiago Silva skal altså være ønsket likevel.

Ny kollega blir, hvis ikke alle julemerker slår feil, Leicesters Ben Chilwell. Ryktene om overgangen startet og sluttet i mai, da Leicester angivelig krevde hele 85 millioner pund for Chilwell.

Som Premier League Norge kunne melde tidligere i august har Chelsea likevel jobbet bak lukkede dører om å presse ned prisen den talentfulle venstrebacken, tilsynelatende med stort hell.

Nå skal partene ha kommet til enighet om en overgangssum 55 millioner.

Det ryktes at Chelsea skal annonsere to defensive signeringer tidlig denne uka, og det blir spennende om Lampard & co virkelig skal gå enda en sesong i møte med Kepa Arrizabalaga i buret.

Gabriel Magalhaes skal ha signert for Arsenal. Den brasilianske midtstopperen har imponert stort i Ligue One, og vil sannsynligvis bli kunngjort som nytt supplement til Arsenal-forsvaret i løpet av uka.

22-åringen skal etter ryktene å dømme ha signert en femårskontrakt, og vil forhåpentligvis forsterke det sviktende Arsenalforsvaret. United var også interessert, men det skal altså nå være Arsenal som har trukket det lengste strået i kampen om midtstoppertalentet.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds