Corona i Tottenham-leiren - elleve smittet

Rundens beste oddstips: Tror Tottenham leverer uten Kane

Endelig er det duket for avspark i verdens beste liga, og vi skal gjøre vårt beste for at det skal bli både spennende og lønnsomt på oddsen også. Til sesongens første runde har vi plukket ut fire spill

Skal du spille på oddsen denne helgen? Hos Comeon får nye kunder en fantastisk oddsbonus som du kan benytte deg av: Oddsbonus: Sett inn 100kroner, spill for 600 kroner

 

Oddstips Lørdag – Premier League

Vi hopper rett til Lørdagens kamper fordi vi ikke ser noen særlig gode spill til åpningskampen mellom Burnley og Manchester City.

Everton v Fulham

Spill: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bookie: Comeon

Vi ser i stedet mot Liverpool, nærmere bestemt Goodison Park.

Sean Dyche har drillet Everton-laget og forsvaret i sommer. Det kommer garantert til å gi resultater i form av mindre mål, muligens både fremover og bakover. I treningskampene har Everton holdt nullen i 4 av 5 kamper. Totalt for sommerens treningskamper har Everton 5 mål og 1 baklengs på fem kamper. Motstanden er så som så, men det er ganske lett å skjønne hva Dyche har planer om denne sesongen.

Vi tror Everton kommer til å mure igjen bakover i åpningskampen mot Fulham, og at Viaplays målshow sjeldent viser klipp fra denne kampen.

Under 2.5 mål spilles til 1.90 i odds.

Les også: Beste oddsbonuser i 2023

Bournemouth v West Ham

Spill: West Ham + 0
Odds: 1,90
Bookie: Comeon

To tabellnaboer fra forrige sesong møtes i første runde, men det er liten tvil om hvem som skal være favoritt her. 

Hjemmelaget starter denne sesongen med en rekke skader. Tavernier, Semeneyo, Kelly, Scott og Fredericks er alle ute, mens Solanke, Smith og Christie er usikre. Et svakt Premier League-lag stiller litt svekket til serieåpningen mot West Ham. 

West Ham er litt svekket med salget av Declan Rice, men stiller stort sett med toppet lag. Vi mener at nærmere 3 i odds på gjestene er alt for høyt. Likevel kjører vi en litt sikrere variant, med pengene tilbake om kampen skulle ende uavgjort. 

 

Oddstips Søndag – Premier League

Søndag er det bare to kamper som spilles i premier League, men det er til gjengjeld to godbiter. 

Brentford v Tottenham

Spill: Tottenham + 0 (pengene tilbake ved uavgjort)
Odds: 1,84
Bookie: Comeon

Tottenham har hatt en fin sommer og ser langt friskere ut under nyansatte Ange Postecoglou enn de gjorde forrige sesong. Fortsetter Tottenham i samme spor mot Brentford blir dette borteseier.

Oddsen på gjestene har vært stigende etter at det ble kjent at Harry Kane forlater klubben til fordel for Bayern Munchen, noe som også gjør at vi justerer spillet fra ren borteseier til pengene tilbake ved uavgjort (+0 asian handicap)

Forrige gang lagene møttes (20.mai) endte den med 3-1 seier til Brentford, men resultatet lyver en god del. Tottenham skapte dobbelt så mange sjanse som Brentford, og hadde 1,76 i xG mot Brentfords 1,23. Styrkeforholdet var det samme i 2-2 kampen tidligere den sesongen. 

Brentford fikk med andre godt betalt i kampene mot Tottenham i fjor. Vi tror ikke det skjer denne gangen og setter pengene på at Tottenham leverer i første kamp uten Harry Kane. 

Chelsea v Liverpool

Spill: Uavgjort
Odds: 3,85
Bookie: Comeon

Her kjører vi en superenkel analyse. I denne kampen er det så vanskelig å spå en vinner at vi rett og slett lander på uavgjort. 

de siste fire kampene mellom chelsea og Liverpool har endt 0-0, og alle de siste seks kampene har endt med poengdeling. Det er verdt å nevne at to av 0-0 kampene 

3,85 på uavgjort er rett og slett godt betalt 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds